To je to što me zanima!

Beckhamove je oduševila Crna Gora, ponovno tamo ljetuju...

Beckhamovi su prošle godine u Crnu Goru stigli na poziv jednog prijatelja koji im je garantirao privatnost, no ipak su dostavili listu od čak 28 zahtjeva...
Vidi originalni članak

Obitelj Beckham prošle godine je posjetila Jadrana i odmarala u Crnoj Gori, a kako pišu crnogorski mediji, vratili su se i ovog ljeta. David (44) i Victoria (45) s djecom ljetuju na Svetom Stefanu, piše CDM

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kao i svaki put kad negdje otputuju, Beckhamovi sve bilježe na društvenim mrežama. Ako je suditi po snimkama koje dijele s pratiteljima, obitelj obožava vodene aktivnosti. 

Dok ove godine objavljuju fotografije s jahte, prošle godine su boravili u Vili 112 za koju kažu da je jedno od na Svetom Stefanu. U njoj su odsjedali i princ Charles (70), glumica Sophia Loren (84), Jeremy Irons (70), a prije pet godina tamo su se vjenčali Novak (32) i Jelena Đoković (33). 

Beckhamovi su tad u Crnu Goru stigli na poziv jednog prijatelja koji im je garantirao privatnost, no ipak su dostavili listu od čak 28 zahtjeva. Na popisu su zahtjevi vezani za položaj ležaljki i udaljenost drugih ležaljki od njihove. Tražili su i posebnu hranu te vodu koju inače piju, ali i povećani protok kisika u njihovim sobama. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 23.08.2019.

    Gade mi se ljudi s toliko tetovaža. Izgledaju mi nekako prljavo

  • 23.08.2019.

    Svatko svog konja hvali..

  • laky03348 23.08.2019.

    A pa C Gora je puno ljepsa,i ljepse plaze imaju od nas,,a sto se tice ljubaznosti i cijena mi im nismo ni do koljena,,ustvari noznog palca.Tamo je upola jeftinije nego kod nas i 1000 puta bolje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare