To je to što me zanima!

Bekvalac je završila u bolnici: 'Morat će na snimanje glave...'

Nataša već neko vrijeme ima upalu grla koja se pretvorila ozbiljniji zdravstveni problem. Osim jakih glavobolja, pjevačica će trebati krenuti na terapije
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Nataša Bekvalac (38) proživjela je pravu dramu u Crnoj Gori. Naime, cijeli mjesec provela je u susjednoj državi, a kada bi uhvatila slobodne dane, pjevačica je odlazila u Beograd kako bi se družila s djecom, prenosi Kurir. 

Nataša već neko vrijeme ima upalu grla koja se pretvorila ozbiljniji zdravstveni problem. Osim jakih glavobolja, pjevačica će trebati krenuti na terapije.

- Imala je nekoliko nastupa bez pauze. Posljednji koncert bio je fantastičan, ali na kraju je kolabirala i završila na infuziji - rekao je izvor za 'Svet'. 

- Nakon primljene infuzije, liječnici su joj savjetovali da miruje nekoliko dana. Rekli su joj da snimi glavu i uradi analizu krvi. Nakon toga, Nataša je uzela kartu za Beograd i otputovala prije nego što je planirala. Laboratorijsku analizu čeka u Novom Sadu - zaključio je izvor. 

Podsjetimo, osim zdravstvenih problema, Nataša se već godinu dana bori i s privatnim problemima. IT stručnjak Luka Lazukić je pretukao Bekvalac u 13. travnja 2018. u njihovom domu u Beogradu. 

 - Luka je došao pijan kući i legao pored Nataše u krevet. Ona je zatim uzela njegov telefon i vidjela ljubavne poruke zbog kojih je među njima buknula svađa. Nakon verbalnog konflikta Luka ju je i pretukao - ispričao je tada izvor za srpske medije. Nakon napada par se razveo. 

Par je u braku dobio kćer, četveromjesečnu Katju, koju otac, IT stručnjak Lazukić, smije viđati jednom tjedno, i to pola sata.

 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Jelka_1 27.07.2019.

    Zakaj clanke o bekvalcevoj i ostaloj susjednoj ekipi ne stavljate pod “domace”? Ionako su vise kod nas, da skoro svakom od njih moremo dat pocasno drzavljanstvo

  • Biser_2 27.07.2019.

    Jel ste primjetili da nema slike od npr lidije ili nives ili maje sto ih netko slikao na cesti? Evo gledam ovu 2/7 i prosijek je. Sve one namjestene slike sa fotosopom. Kompleksi ih drmaju i to bas

  • mposeca1 27.07.2019.

    "Osim jakih glavobolja, pjevačica će trebati krenuti na terapije"🤣😂🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare