To je to što me zanima!

Ben Affleck i njegova nova cura otišli na prosvjed u Los Angeles

Kao znak podrške, golupčići su ispisali plakate citatima 'I crnački život vrijedi'. Inače, ovo je prvi put da su se zajedno pojavili na nekom javnom događaju...
Vidi originalni članak

Nasilna smrt Afroamerikanca Georgea Floyda (46) potresla je cijeli svijet, a imuni nisu ostali ni brojni celebrityji. Neki od njih su na društvenim mrežama pružili podršku, a bilo je i onih koji su otišli na prosvjede. 

Na mirnom prosvjedu u četvrti Venice u Los Angelesu u prvim su redovima 'uhvaćeni' glumac Ben Affleck (47) i njegova novopečena djevojka Ana de Armas (32). Imali su i plakate, a sudjelovanjem na prosvjedu Ana se 'pohvalila' na društvenim mrežama.

Kao znak podrške, golupčići su ispisali plakate citatima 'I crnački život vrijedi'. Inače, ovo je prvi put da su se holivudski zavodnik i atraktivna dama zajedno pojavili na nekom javnom događaju.

NAPOKON SE SMIRIO Affleck se trudi: Novoj djevojci rođendan organizirao u pustinji

A koliko je glumac zaljubljen, pokazao je nedavno na proslavi njezina rođendana, kada joj je organizirao slavlje na jednom imanju u pustinji.

Benovu izabranicu obožavatelji jedva čekaju gledati u ulozi glavne ženske glumice u novom Bondovom filmu 'No Time to Die'.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • opera 04.06.2020.

    Bilo bi mu pametnije da se fokusira na svoj život i ode konačno u komunu i prestane piti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare