Obavijesti

Show

Komentari 9

Affleck se trudi: Novoj djevojci rođendan organizirao u pustinji

Affleck se trudi: Novoj  djevojci rođendan organizirao u pustinji
6

Ana de Armas je rođena na Kubi,  a s majčine strane dobila je španjolsko državljanstvo. Prilično je tajanstvena kada je u pitanju njezin privatni život...

VIDEO

U posljednje vrijeme proslavljeni glumac Ben Affleck (47) novinske stupce češće popunjava skandalima nego filmskim uspjesima. No, izgleda kako je mir, barem privremeni, pronašao u glumica u usponu, zgodnoj Kubanki Ani de Armas. S obzirom na to da je veza još uvijek ''friška'' brojni paparazzi tjednima su ih lovili po Los Angelesu, a par se ''sakrio'' na jedno imanje u pustinji. Iskoristili su i priliku kako bi zajedno proslavili 32. rođendan ''Bondove djevojke'' koju mnogi prozivaju Sophijom Loren novog doba.

- Hvala svima na divnim željama i ljubavi! Za još jednu predivnu godinu - napisala je Ana u opisu fotografija. Benovu izabranicu obožavatelji jedva čekaju  gledati u ulozi glavne ženske aktericu u novom Bondovom filmu - ''No Time to Die''. Ana je rođena na Kubi,  a s majčine strane dobila je španjolsko državljanstvo. Prilično je tajanstvena kada je u pitanju njezin privatni život. Zna se tek da se udala za španjolskog glumca Marca Cloetta 2011. te da su se razveli 2013.

Affleck se prije dvije godine službeno razveo od njujorške producentice Jennifer Garner (47). Iako su u početku ostavljali dojam bivših supružnika koji su održali korektne odnose zbog njihovo troje djece to se s vremenom nije pokazalo kao najtočnija informacija. Prije nekoliko mjeseci uhvaćeni su u žestokoj raspravi na cesti. Par se upustio u prepirku, a sudeći prema Benovom ljutitom izrazu lica, ta ga je rasprava koštala živaca.

Ben Affleck and Jennifer Garner have a tense conversation outside her house

Ben i Jennifer objavili su da se razvode još 2015. godine, a navodno je povod svega bila njegova nevjera. U kolovozu prošle godine, poznati glumac priznao je kako ima problema s alkoholizmom i završio na odvikavanju u poznatom centru, također u Los Angelesu. Razvod se finalizirao tek 2018. godine.

Justice League  Photocall

- Griješio sam, radio sam stvari kojima se ne ponosim. Bez obzira na to, morate ustati, učiti iz svojih grešaka i pokušati napredovati. Nema smisla konstantno se vraćati unazad i analizirati te pogreške. Borba s bilo kojom vrstom ovisnosti traje cijeli život i iz tog razloga nikad nisi završio s tretmanom. Borim se za sebe i svoju obitelj - napisao je tada Affleck na Instagramu i dodao kako mu je bivša supruga bila velika potpora tijekom borbe s ovisnošću. Slavni par bio je u braku punih 13 godina, a zajedno imaju kćeri Violet (14) i Seraphinu (11) te sina Samuela (7).

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

00:35

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton
ČEKAJU PALAČU

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton

Prije velikih najava, Buckinghamska palača je bila poznata po tome što je upozorenja izdavala samo određenim urednicima u medijima

Pojavio se video princeze Kate, a mnogi ne vjeruju da je to ona: 'Premršava je, a vidite joj nos!'
SNIMLJENI NA FARMI

Pojavio se video princeze Kate, a mnogi ne vjeruju da je to ona: 'Premršava je, a vidite joj nos!'

Princeza Kate i princ William viđeni su u dućanu s domaćim proizvodima u Windsoru, nedaleko od svoga doma Adelaide Cottage, u dijelu Windsor Great Parka, gdje se Kate oporavlja
VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom
ZAJEDNO U KUPOVINI

VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom

Kate Middleton pojavila se sa suprugom Williamom, a osmijeh nije skidala s lica. Nosila je sportsku modnu kombinaciju