To je to što me zanima!

Ben Affleck ispričao se bivšoj supruzi: 'Da budemo jasni, moje ponašanje je moja odgovornost'

Priznao je da je alkohol glavni krivac za njegovu rastavu i odlučio je razgovarati o svojim prijašnjim izjavama
Vidi originalni članak

Ben Affleck (50) u intervjuu prije dvije godine nespretno se izrazio pa su mnogi pomislili kako optužuje bivšu suprugu Jennifer Garner (50) za svoj problem s alkoholom, no sada je odlučio objasniti što je zapravo tada htio reći i ispraviti nepravdu.

- Da budemo jasni, moje ponašanje je u potpunosti moja odgovornost - ispričao je Ben za Hollywood Reporter i rekao kako je krivo shvaćen i da ne optužuje bivšu suprugu za svoje probleme u prošlosti.

Isparkiravao 45 minuta VIDEO Ben Affleck zaglavio na parkiralištu: Uzrujao se, izašao iz auta pa odlučio popiti kavu

Gledatelji intervjua posebno su mu zamjerili rečenicu kako je počeo piti iz osjećaja 'zatočenosti u vlastitom braku' pa su stali na stranu glumice koja je uz njega bila kroz težak period.

Ipak, Ben tvrdi da je to upravo suprotno od onoga što je htio reći jer iznimno cijeni bivšu suprugu te i danas održava blizak kontakt s njom.

'SRETNO VALENTINOVO, LJUBAVI' Zaljubljeni preko ušiju: Jennifer Lopez i Ben napravili zajedničke tetovaže za 'Dan zaljubljenih'

Priznao je da je alkohol glavni krivac za njegovu rastavu i nakon godina problema s ovisnosti, glumac se osjećao spremno otvoreno razgovarati o problemu.

Objasnio je da je svatko tko ima iskustvo rastave je bio suočen s mislima preispitivanja odluke i osjećaja kao da nije uspio sačuvati brak, unatoč međusobnoj ljubavi i poštovanju. 

NOVI DOM J. Lo i Ben više nisu podstanari: Kupili vilu za 64 milijuna dolara

Ono što je pokušao reći 2021. je da je bio pio sve više i postajao sve manje sretan, što se odrazilo na posao, brak i život općenito.

Utjehu i spas pronašao je u poslu, točnije u filmu 'Izvan igre', a snimanje mu je poslužilo kao svojevrsna terapija koja mu je pomogla u izlječenju.

POGLEDAJTE VIDEO: RENE ZNA KAKO NASMIJATI ANĐELKU

Idi na 24sata

Komentari 2

  • KusNjega 18.03.2023.

    Sve čime ćeš se moći ponositi i pohvaliti u starosti je ono što si stekao sa prvom ženom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare