Show

Komentari 10

J. Lo razljutio suprug pa mu provjeravala piće na zabavi? Ben se branio: Ljube, nisam pio

J. Lo razljutio suprug pa mu provjeravala piće na zabavi? Ben se branio: Ljube, nisam pio

Ben je inače nekoliko puta bio na odvikavanju, posljednji put u kolovozu 2018. godine, i to nakon što je njegova bivša supruga Jennifer Garner napravila intervenciju

Pjevačica Jennifer Lopez (53) i glumac Ben Affleck (50) snimljeni su tijekom navodne rasprave na zabavi povodom premijere njenog filma 'Vjenčanje za umrijeti'. Ubrzo su postali pravi hit na društvenim mrežama nakon što je osvanuo video u kojem joj se on pravda kako nije konzumirao alkohol.

Objava prikazuje Bena, koji je inače u nekoliko navrata već govorio o svojoj ovisnosti o alkoholu, kako pokazuje novoj supruzi da nije pio. Dok je njen hit 'Let's Get Loud' svirao u pozadini, a Jennifer držala čašu s vinom, Ben joj je navodno rekao kako nije ništa popio. Ona ga je nakon toga ozbiljno pogledala i sama popila gutljaj.

EXCLUSIVE: Kim Kardashian, Jennifer Lopez and Ben Affleck, and more celebrities attend a celebration of life for J.R. Ridinger, and entrepreneur who passed away, in Miami

Video je pregledan više od 1,5 milijuna puta samo u prvih nekoliko sati od kada je objavljen na TikToku te je izazvao raspravu među korisnicima. Neki su tako kritizirali latino divu, sugerirajući da ne daje podršku Benu kao liječenom alkoholičaru time što pije, dok su drugi komentirali kako je možda samo provjeravala njegovo piće da se uvjeri da nije alkoholno. 

Ben je inače nekoliko puta bio na odvikavanju, posljednji put u kolovozu 2018. godine, i to nakon što je njegova bivša supruga Jennifer Garner (50) napravila intervenciju i odvela ga u ustanovu za liječenje u Malibuu u Kaliforniji.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S ARIJOM RIZVIĆ:

Najčitaniji članci