To je to što me zanima!

Ben Affleck odveo 'zečicu' u divljinu: Upecala mu je ribicu

Shauna se pohvalila na društvenoj mreži da je pecala i ulovila kalifornijsku pastrvu, a glumac se nije pokazao ni na jednoj fotografiji nego samo u videu iz profila dok je upravljao automobilom
Vidi originalni članak

Glumac Ben Affleck (46) proveo je nedjelju uživajući u prirodi u Montani s djevojkom, Playboyevim modelom Shaunom Sexton (22), tvrdi Daily Mail. Par je 'pobjegao' od holivudske gužve u skijaško odmaralište Big Sky nakon što je Affleck obilježio 40 dana bez alkohola. 

Shauna se pohvalila na društvenoj mreži da je pecala i ulovila kalifornijsku pastrvu, a Ben se nije pokazao ni na jednoj fotografiji nego samo u videu iz profila dok je upravljao automobilom. Glumac je, kako pišu američki mediji, u vezi sa Playboyevim modelom od kolovoza.

Par je viđen skupa na večeri u Malibuu, a Bena je nakon divljeg vikenda s njom bivša supruga, glumica Jennifer Garner (46) nagovorila na odvikavanje. Shaunu su Affleckovi prijatelji i obitelj okrivili za njegov povratak ovisnosti, no ona se obranila rekavši da 22-godišnja cura ne može biti kriva za tako nešto. Glumac je prošlog tjedna prvi put javno progovorio o svojoj borbi s ovisnošću o alkoholu. 

- Ovog tjedna sam obilježio 40 dana u centru za liječenje od ovisnosti o alkoholu i ostajem pod njegom izvan bolnice. Potpora koju sam dobio od obitelji, kolega i fanova znači mi više nego što mogu reći. Dala mi je snagu i podršku da razgovaram o svojoj bolesti s drugima - istaknuo je. Objasnio je kako je bitka s bilo kojom ovisnošću doživotna i teška borba te da zbog toga čovjek nikad ne može biti na liječenju ili izvan njega. 

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Ironfist 10.10.2018.

    Zakaj ne pišu o meni? Ja sam ulovio nekoliko amura 5-7 kg. Par štuka i soma..

  • MaliDino 10.10.2018.

    Ben assfleck

  • 09.10.2018.

    Nek se mani alkohola,a ribica ima kolko oces,sponzourse na svakom uglu

Komentiraj...
Vidi sve komentare