To je to što me zanima!

Ben Affleck pojavio se nakon 20 godina u novom spotu s J.Lo

Afflecku ovo nije prvi puta da se pojavljuje u njezinom spotu. Prije točno 20 godina pojavio se u spotu za hit 'Jenny From the Block' u kojem Lopez pokazuje situacije iz svog svakodnevnog života
Vidi originalni članak

Glumac Ben Affleck (49) pojavio se u novom spotu Jennifer Lopez (52) i to 20 godina nakon što je gostovao u spotu za njezinu pjesmu 'Jenny From the Block'.

POGLEDAJTE VIDEO:

U svom najnovijem spotu za pjesmu 'Marry me' pokazala je djelić svog svakodnevnog života. Od proba i priprema za nastupe, do nježnih trenutaka s partnerom. 

Ben se suptilno pojavljuje. Mazi se s J.Lo u krevetu i nasmijava je, a u jednom trenutku drži je za ruke. Cijelo to vrijeme ne vidi mu se lice.

PJEVAČ ISMIJAO LEGENDU BEJZBOLA Bivši se sprdao s bivšim pa urlao od smijeha: 'Alex misli da ga J. Lo želi? Zaboravila ga je!'

No, kao što je i prethodno spomenuto, Afflecku ovo nije prvi puta da se pojavljuje u njezinom spotu. Prije točno 20 godina pojavio se  u spotu za hit 'Jenny From the Block' u kojem Lopez pokazuje situacije iz svog života koje su pratili paparazzi.

Jennifer je u nedavnom intervjuu otkrila i kako se osjeća sa svojim voljenim Benom.

- Osjećam se tako sretnom i ponosnom što sam sa njime - izjavila je tada za People te nadodala kako nikada nije bila u boljem stanju.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Plavusa 13 Pink G 13.03.2022.

    Neslusljivo!

  • crni Mile Hr 12.03.2022.

    Ta žena nestari nikako

  • 12.03.2022.

    Prelijep par🥰

Komentiraj...
Vidi sve komentare