To je to što me zanima!

Ben Affleck u odijelu Batmana izgleda dominantno i brutalno

Fotograf nadolazećeg filma o Batmanu i Supermanu, Clay Enos, nam je na Twitteru pružio maleni uvid u Bena Afflecka kao Mračnog Viteza, odmah pokraj Batmobilea
Vidi originalni članak

Nastavak uspješnice ‘Čovjek od čelika’ , iz 2013. godine, nam već sljedeće godine stiže u kina. Kao što već od prije znate, Superman će se ovaj put suočiti s Batmanom , kojem su u rušenju Metropolisa poginuli dragi ljudi. A dok se Batman i Superman bore, jedan osvetnik, drugi pravednik i nova neslućena opasnost se nadvija nad čovječanstvo.

U glavnoj ulozi ćemo moći vidjeti Bena Afflecka kao Brucea Wayna , tj. Batmana, dok će ulogu Supermana reprizirati Henry Cavill . Premda su mnogi putem interneta izrazili svoje negodovanje i sumnju u Affleckove sposobnosti, a ponajviše u njegovu građu, ovakve slike bi im trebale odagnati apsolutno svaku sumnju i u njegovu sposobnost, a i u stas.

Osim Cavilla, uloge će reprizirati i Amy Adams, Laurence Fishburne i Diane Lane , dok su pridošlice Gal Gadot kao Diana Prince tj. Wonder Woman, Jesse Eisenberg u ulozi Lexa Luthora i Jeremy Irons kao Alfred . Tijekom filma bi se trebao pojaviti i Jason Momoa kao Aquaman.

Batman v Superman se u kinima očekuje početkom proljeća 2016.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • špeDi 09.10.2015.

    meni brutalan i bez kostima

  • kung fu panda 09.10.2015.

    nja nekak mi tetkasto zgleda u ovom kostimiću inače mi je zgodan

  • ruzik00 09.10.2015.

    meni izgleda ko IronMen a ne betmen -.-

Komentiraj...
Vidi sve komentare