To je to što me zanima!

Bend pod maskom, a Severina nastupa bez Igorova prstena...

Gospođa Kojić pjevala je u splitskoj Vanilli, a s krova ju je promatrao njezin stari-novi menadžer Tomislav Petrović. Time su potvrđene špekulacije da su se pomirili nakon godinu dana 'zahlađenog' odnosa
Vidi originalni članak

Severina Kojić (48) u subotu je imala prvi nastup nakon višemjesečne pauze zbog pandemije korona virusa.

Pjevala je u splitskoj Vanilli, a s krova ju je promatrao njezin stari-novi menadžer Tomislav Petrović. Time su potvrđene špekulacije da su se pomirili nakon godinu dana 'zahlađenog' odnosa.

POGLEDAJTE VIDEO: Severina imala dramu na sudu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Navodno su imali burnu svađu u kojoj su, šuška se, pale teške optužbe oko njegova vođenja menadžerskih poslova, što je zaboljelo Tomicu. A on joj je bio toliko vjeran prethodnih 17 godina da joj je nosio torbice na eventima, išao u nabavku namirnica, nosio joj bočice pića da ne ožedni...

Preuzeo je i Sevina labradora Picassa, kad je pjevačica prekinula s riječkim 'kraljem teretana' Slavkom Šainovićem. Seve i Tomica upoznali su se 2002. godine, dok je ona još bila u vezi s Alenom Marinom, frontmenom Kojota. Tomica je tad radio s Majkama. Te godine su i počeli suradnju, koja je s vremenom postala blisko prijateljstvo. Tomica se 'vratio u igru' otkako je Seve posljednjih mjeseci zahladila odnose sa suprugom Igorom Kojićem (32).

Na nastupu u Vanilli nije nosila prsten koji joj je nogometni menadžer dao kad su se prije pet godina vjenčali u istarskim Balama. Prsten je bio izrađen od platine, a stajao je 18.000 kuna.

Pjevačica se prije devet godina hvalila Cartierovim nakitom koji joj je darovao bivši partner Milan Popović (44). Prsten iz kolekcije Love od ružičastog zlata s plavim, žutim i ružičastim safirima, zelenim i narančastim granitom te ametistom Popović je platio 50.000 eura. Severina je rekla da je to zaručnički prsten koji joj je milijunaš kupio, a on je nakon njihova prekida tvrdio da joj je prsten darovao jer ga je pjevačica dugo željela. Bivši partner Popović darovao joj je i prsten od bijelog zlata s briljantima, koji stručnjaci procjenjuju na 225.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Vlad 13.07.2020.

    Prsten prodala da plati alimentaciju za Aleksandra.

  • coronac 13.07.2020.

    Kad kupiš burmu onda krešeš dok gospoja ne skine burmu tad krešu svi ostali 😂😂😂😂😂😂😂

  • muskarac 13.07.2020.

    o pa eto.....dobro dosao u klub

Komentiraj...
Vidi sve komentare