To je to što me zanima!

Berta iz 'Dva i pol muškarca' doživjela je srčani udar: 'Ne može normalno komunicirati...'

Arnie Anderson, Conchetin suprug, ne može ju posjećivati zbog pandemije koronavirus, a informacije o glumičinom zdravstvenom stanju, dobiva od medicinskih sestara
Vidi originalni članak

Conchata Ferrell (77), najpoznatija po ulozi spremačice Berte u seriji 'Dva i pol muškarca' završila je u bolnici nakon što je pretrpjela srčani udar. Glumica se trenutno nalazi na respiratoru, a liječnici se bore za njezin život, pišu strani mediji. 

Conchata je navodno u bolnici završila još u svibnju zbog problema povezanim s infekcijom. Nekoliko dana nakon što je stigla u bolnicu, glumica je doživjela srčani udar. Četiri tjedna provela je na odjelu za intenzivnu njegu. Američki TMZ piše kako je trenutno u polusvijesti i ne može normalno komunicirati. 

Arnie Anderson, Conchatin suprug, ne može ju posjećivati zbog pandemije koronavirus, a informacije o glumičinom zdravstvenom stanju, dobiva od medicinskih sestara. 

- Proći će neko vrijeme prije nego što dođe do ikakvog oporavka. Sve je to na neurološkoj bazi. Ne možemo učiniti ništa kako bismo ubrzali proces. Nadamo se najboljem - rekao je njezin suprug. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Obi-Wan Kenobi 17.07.2020.

    Uz Charliea meni najjači lik u seriji, drži se "Berta"

  • 1985 2020 17.07.2020.

    Žao mi je baš je simpa...samo da ju korona još neuhvati...😥🙏🤞🤞

  • StjepanValjak 17.07.2020.

    nije ni prije normalno komunicirala

Komentiraj...
Vidi sve komentare