To je to što me zanima!

Beyonce je stigla na vjenčanje godine: 'Druže se uz bazen, svi su uzbuđeni, a grad je poludio'

Kourtney je velika obožavateljica pjevačice i često je na društvenim mrežama dijeli snimke njenih koncerata. Kardashianka je ove godine bila na zabavi koju su priredili Beyonce i Jay-Z povodom Oscara
Vidi originalni članak

Skupocjenu jahtu su dobili uskoro rastavljeni par, Kim Kardashian (41) i Kanye West (44) od obitelji Carter. Pjevačica Beyonce Knowles Carter (40) i njezin suprug Jay -Z (50) zbog snimanja reality showa i navodnog neslaganja s Kanyeovom odabranicom Kim, nisu bili na njihovom vjenčanju 2014. godine u Italiji. No čini se kako se Beyonce itekako sviđa Kimina starija seka, Kourtney Kardashian (43). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kourtney i bubnjar Travis Baker (46) ovaj vikend će se ponovo vjenčati. Zavjete će izmijeniti u talijanskom dvorcu Castello Brown.

Beyonce se prijavila u hotel u talijanskom selu Portofino gdje borave i ostali uzvanici slavnog para.

- Bilo je oko 20 prijatelja i obitelji para koji su odsjeli u hotelu i svi su bili vrlo prijateljski raspoloženi, elegantni i uzbuđeni zbog vjenčanja. Razgovarali su uz bazen. Grad je poludio kada su Kardashiani stigli i svi su izgledali nevjerojatno sretni - rekao je jedan izvor za medije.

FOTO: EVO KAKO SU IZGLEDALI Kardashiani opkolili Portofino: Travis i Kourt imaju još jedno vjenčanje, iznajmili su dvorac

Ceremonija vjenčanja održava se u parku ispred dvorca u kojem se kasnije održava proslava svadbe. Kardashiani su svojom pojavom zainteresirali i turiste koji brodom obilaze obalu i znatiželjno gledaju posljednje pripreme pred vjenčanje. Stoga je cijelo područje dodatno osigurano nadzornim kamerama kako ne bi došlo do neželjenih incidenata. 

Kourtney je velika obožavateljica pjevačice i često je na društvenim mrežama dijeli snimke njenih koncerata. Kardashianka je ove godine bila na zabavi koju su priredili Beyonce i njen suprug Jay-Z povodom Oscara.

Idi na 24sata

Komentari 1

Komentiraj...
Vidi sve komentare