To je to što me zanima!

Beyonce o psihičkim tegobama zbog slave: 'Patim od nesanice, bila sam depresivna i gladna...'

Više od pola života borim se s nesanicom zbog turneja, stres je vidljiv na mojoj kosi i koži, od sprejeva i farbe, vrućine uvijača i nošenja teške šminke za vrijeme znojenja na pozornici, ispričala je pjevačica
Vidi originalni članak

Rezervirana sam, osim za ljude koje volim i kojima vjerujem. Oni koji me ne poznaju i nikada me nisu sreli mogli bi me shvatiti kao dosta zatvorenu osobu, ispričala je Beyonce Knowles (39) za a Harper's Bazaar.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dodala je da u showbusinessu veći dio života ne pripada zvijezdi, odnosno osobi koja zapravo živi taj život, aludirajući na to kako zapravo svi žele 'djelić' te osobe.

- Vjerujete mi, razlog zašto ljudi ne vide određene stvari o meni je to što Djevica u meni ne želi da oni to vide, a ne zato što to ne postoji -  rekla je pjevačica koja kaže da se zvijezde rukama i nogama moraju boriti kako bi zadržale makar mali dio svojeg života za sebe. 

No Beyonce tvrdi i to da nije uvijek sama sebi bila prioritet.

ŠTETA NIJE POZNATA Netko se želi riješiti Beyonce i Jay Z-a? Zapalili su im luksuznu vilu, u pećnici pronađene knjige

- Više od pola života borim se s nesanicom zbog turneja. Tu su i godine trošenja mišića zbog plesanja u štiklama. Također, stres na mojoj kosi i koži, od sprejeva i farbe, vrućine uvijača i nošenja teške šminke za vrijeme znojenja na pozornici... - dodala je. 

Podsjetimo Beyonce je 2006. godine u intervjuu za časopis Parade otkrila da bila u teškoj depresiji nakon što se  Destiny's Child raspao - nije izlazila iz svoje sobe, nije jela te je bila jako usamljena. Pitala se tada tko je ona zapravo, tko su joj prijatelji te je razmišljala o tome koliko joj se život promijenio. Dodala je kako je u isto vrijeme prekinula s dečkom s kojom je godinama bila u vezi te se bojala da više neće pronaći ljubav. 

STILSKA INSPIRACIJA Beyonce za ljeto bira jarke nijanse - od žute do narančaste

Prije tri godine ispričala je kako je kroz karijeru bila i na brojnim  dijetama. 

- Nisam jela kruh, ugljikohidrate, šećere, mliječne proizvode, meso, ribu i nisam konzumirala alkohol. Bila sam gladna -  rekla je tad.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 12.08.2021.

    Nisam gladan dok ne počnem jesti...

  • nightrider21 11.08.2021.

    Po gluteusinama se vidi kolko je jadna gladna nebila?

  • 11.08.2021.

    Vjerojatno ju je netko natjerao na to, suosjećam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare