To je to što me zanima!

Beyonce: Spontani pobačaj je najtužnija stvar u mom životu

Slomljena zbog gubitka djeteta, pjevačica je otišla u studio i napisala pjesmu. U dokumentarcu o svom životu je otkrila da je to najtužniji događaj u njezinom životu
Vidi originalni članak

U HBO-ovom dokumentarcu 'Life Is But A Dream', koji govori o njezinom životu, pjevačica je prvi put progovorila o spontanom pobačaju kojeg je imala prije rođenja kćeri Blue Ivy Carter (1).

- Prije dvije godine bila sam prvi put trudna. Čak sam čula i otkucaje srca, bila je to najljepša glazba koju sam ikada čula. Počela sam birati imena, zamišljala kako će moje dijete izgledati, osjećala sam se poput prave majke. I kada sam stigla na pregled u New York, otkucaja više nije bilo iako je prije samo tjedan dana sve bilo u redu - otkrila je Beyonce Knowles (31) . 

Slomljena zbog gubitka djeteta, pjevačica je otišla u studio i, kako kaže, napisala najtužniju pjesmu u životu.

- Napisala sam pjesmu o tome. Morala sam to nekako izbaciti iz sebe. To je bila moja terapija jer je to najtužnija stvar koja mi se dogodila - zaključila je Beyonce.

Njezin suprug, reper Jay-Z, o nesretnom je događaju progovorio u pjesmi 'Glory' koju je posvetio njihovoj kćeri Blue Ivy rođenoj u siječnju prošle godine.

Dokumentarac će se emitirati 16. veljače na HBO-u.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • Nandy178 01.02.2013.

    I moja mama je imala spontani, al sad o tome ne govorimo na sve strane. Užasno sam radi toga protiv pobočaja... Baš me ona u zadnje vrijeme živcira, od kad je počela sama postavljati svoje privatne slike, pjeva na playback jer "nije" imala vremena spremiti se za nastup, nedavno se slikala prevulgarno za mladu mamu: http://www.gq.com/women/photos/201301/beyonce-cover-story-photos-gq-february-2013#slide=4 , snima dokumentarac o sebi, samo čitamo o njoj, a ništa o tome što je dobro učinila za ovaj svijet pošto je ona tak "super".

  • marija1411 01.02.2013.

    malo pretjeruje s svojim privatnim životom, vjerujem da je izgubila bebu a da je ovu rodila s stomakom koji je s vremena na vrjeme znao misterijozno nestati nije mi jasno ta nije ni prva ni posljednja da je unajmila surogat m.

  • rena 32 01.02.2013.

    tužno......ali što ne ubije ojača.....kažu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare