To je to što me zanima!

Bezos kupio najskuplje imanje: Pljunuo za njega milijardu kuna

Najbogatiji čovjek svijeta nedavno je oborio rekord u kupnji najskupljih nekretnina u Los Angelesu kada je kupio imanje vrijedno milijardu i 131 milijun kuna
Vidi originalni članak

Osnivač Amazon.com, Jeff Bezos (56) težak je 132 milijardi dolara pa mu tako nije bilo problem iskeširati za imanje na Beverly Hillsu čak 165 milijuna dolara, odnosno milijardu i 131 milijun kuna. Time je Bezos postavio novi rekord cijena nekretnina u Los Angelesu.

Imanje od devet hektara izvorno je pripadalo Jacku Warneru, pokojnom vlasniku Warner Bros Studia. Warner je 1930-ih na imanju sagradio veliki dvorac veličine 13.600 četvornih metara s drvenim podom po kojem je čak hodao i Napoleon. U međuvremenu dvorac je srušen, no imanje stoji za jedno od najpoželjnijih u Los Angelesu jer pruža pogled na cijeli grad. 

Imanje tako sadrži prostrane terase i vrtove, jaslice, teniski teren, bazen, igralište za golf s devet rupa te poseban dio za motore s vlastitom servisnom garažom i pumpama za plin. 

Bezos je nedavno prvi put u javnosti izveo svoju djevojku djevojku Lauren Sanchez (49) i s njom nasmijan pozirao. Jeff je atraktivnu crnku pokazao pred okupljenim fotografima na crvenom tepihu u indijskom Mumbaiju, gdje je održana večera u čast Amazon Primea.

Ovo je prvi put u posljednjih pet godina da je Jeff posjetio Indiju, a to se nije svidjelo tamošnjem stanovništvu koje je ispred zgrade gdje je party održan protestiralo smatrajući da Amazon uništava njihove živote.

POGLEDAJTE VIDEO: 

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • wooly 14.02.2020.

    Fala bogu da još nema 4% poreza na prijenos vlasništva ko u ljepoj našoj.

  • 13.02.2020.

    Dobro da nije iskesirao!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare