To je to što me zanima!

Bezvremenski seksepil: Monica Bellucci 'zavela' je Belmonda

Osim što je obožavaju muškarci diljem svijeta, Monicu jako vole i brojne žene, pogotovo zbog njezinog ležernog stava prema ljepoti i pomalo nemarnog odnosa prema svojem tijelu
Vidi originalni članak

Talijanska glumica Monica Bellucci (53), koju mnogi smatraju jednom od najljepših žena na svijetu, zablistala je ovog tjedna na 23. dodjeli nagrada 'Lumieres' u Parizu. 

NAJSEKSI IZDANJA Ni u 54. godini joj nema ravne: Bellucci je i dalje pravi 'komad'

Kako se u posljednje vrijeme u javnosti pojavljivala uglavnom u crnim odjevnim kombinacijama i sa sunčanim naočalama na glavi, njezina kreacija za ovu prigodu oduševila je mnoge.

Bellucci je odjenula crvenu haljinu sa šljokicama, tamne čarape i cipele s otvorenim prstima te tako postala glavna zvijezda na crvenom tepihu.

IZUZETNA ŽENA Top citati Monice Bellucci (53): 'Ne bih željela opet imati 20...'

Glumica je na spomenutom dodjeli zajedno s kolegom, francuskim glumce Jean-Paulom Belmondom (84) dobila posebno priznaje, a legendarnog zavodnika 'nagradila' je poljupcem.

Osim što je obožavaju muškarci diljem svijeta, Monicu jako vole i brojne žene, pogotovo zbog njezinog ležernog stava prema ljepoti i pomalo nemarnog odnosa prema svoje tijelu.

- Ne podnosim znojenje u teretani. Volim život i uživanje u kolačima, sočnim pastama i dobrom vinu. Povremeno zapalim i cigaretu, a uz seks i mnogo smijeha ne možete ne izgledati lijepo - rekla je prije nekoliko godina i pokupila broje simpatije.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Yasminn 07.02.2018.

    Kao u onoj pjesmi....i Boga bi zavela :) Prava žena.

  • 07.02.2018.

    pomalo nemaran odnos prema svom tijelu? :))))))) dakle svašta... zato što nije fitnes frikuša? hahahahahaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare