To je to što me zanima!

Bieber cijelu večer naručivao kondome i partijao s modelima

Recepcionar hotela u New Yorku izjavio je da je Justin Bieber nezasitan u seksu jer je nedavno tijekom tulumarenja s modelima cijelu večer naručivao kondome
Vidi originalni članak

Tinejdžerska zvijezda Justin Bieber (19) tulumario je s modelima u hotelu New York.

- Cijelu večer naručivao je kondome. Nezasitan je u seksu - tvrdi recepcionar hotela.

Dodao je kako Justin, kad je u New Yorku, odsjeda u tom hotelu i nije problematičan.

Bieber je nedavno pobjegao nakon što je svojim bijelim Ferrarijem udario fotografa i potom na Instagramu objavio video u kojem ga se može vidjeti u neobično veselom raspoloženju zbog čega se počelo šuškati da je prije nego što ga je snimio konzumirao marihuanu. 

- Znači, dragi svi, imam lude vijesti - počeo je Bieber svoje obraćanje u kameru, ali od smijeha nije mogao dovršiti rečenicu. 

Dok su obožavatelji očekivali da će pjevač objasniti o čemu je riječ, video se prekinuo nakon 15 sekundi.

Idi na 24sata

Komentari 142

  • jožina 23.06.2013.

    sigurno ih nije koristio za sex... ili ih je naručivao za nekoga drugoga... i prvi put čujem da se kondomi naručuju preko recepcije...

  • AnastasijaXD 23.06.2013.

    Pa jebem vas glupee,kako tako pricate gluposti o Justinu,paa nije covek MENTOL daa preko nekog coveka narucuje sebi kondome jebem vas u ustaaa,Justin zna da je imao problema saa paparazima i nije ludd da da nekome da mu kupuje kondome,pre bi kupio samm i sakrio da se ne bi proculo!!! sram vas bilo pizda vam materina poricate gluposti zaa coveka,koji niss nije uradio,a vi hejteriii mozete samo da mu pusite i nista visee,msm niste ni to zasluzili jebem vam mater!!!!! imala bih jos dosta toga da vam kazeemm ali me mrzi da kucam!!!! BELIEBERI UZ JUSTINA SVI!!!

  • Yassa 23.06.2013.

    samo ako ih korist zašto su namjenjeni svaka čast

Komentiraj...
Vidi sve komentare