To je to što me zanima!

Bieber se tetovirao, napio pa otišao u sobu s dvije djevojke

ŠTO ĆE SELENA REĆI? Kad sazna da je u klubu pio alkohol i izigravao 'facu' pred svima, a zatim otišao u hotel s dvije cure, Selena sigurno neće biti presretna...
Vidi originalni članak

Nedavno je doslovno ispljuvao DJ-a u jednom klubu jer je mislio da ga fotografira, a znao je da u tom klubu ne smije ni biti jer nema 21 godinu. Justin Bieber (19) nastavlja se zabavljati na mjestima namijenjenima odraslima. Prošlu noć proveo je tulumareći do jutra u klubu 1 Oak u New Yorku. 

Gosti kluba kažu da je bio naporan i previše upadljiv, htio je da ga svi zamijete i znaju tko je on pa se pravio važan pred svojim prijateljima, ali i ostalim gostima. Svima se hvalio zlatnim nakitom kojeg je imao 'tonu' i govorio da je zvijezda. 

Nakon glumatanja u klubu, u kojem je navodno pio i alkohol, otišao je u hotel. Nije otišao sam, već su mu društvo pravile dvije djevojke koje je 'pokupio' u klubu. 

Prije zabave u hotelskoj sobi, Bieber je učinio još jednu stvar po kojoj će pamtiti New York - tetovirao si je podlakticu lijeve ruke. Na zapešću, naime, ima istetovirano oko. Tetovaža navodno predstavlja budno oko njegove majke Pattie Mallette koje ga svuda prati. 

Tko zna što će Selena Gomez (20) reći na ovo Justinovo bančenje. Možda ga sada opet po tko zna koji put ostavi pa nam slijedi 'trakavica' s njihovim mirenjem.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • AngelaKokić 29.07.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • user_240163 24.07.2013.

    Pa normalno -.-'' Samo gledate kad će Justin napraviti pogrešku pa da ga odmah strgate na komadiće a jel se sjećate što je sve dobro učinio? Kad ste takvo što objavili? NIKADA! Donirao je milijune i milijune za bolnice. Daje besplatne karte za svoje koncerte. Dopušta da Belieberi potajno ulaze u M&G -.-'' Treba vas prijaviti zbog narušavanja tuđih života.

  • Teabiebs 20.07.2013.

    ne vjerujem kakvih ljudiima pa moraju zabijati nos u tude stvari,sta ako se pravio faca? on makar moze :3 sta ako se napio? pa mlad je nek uziva u zivotu i da sta ako je otiso u sobu sa dvjema curama? on koliko ja znam nije sa selenom :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare