To je to što me zanima!

Bieberova mama: Molim se za svog Justina, drugo ne mogu

NIJE JOJ LAKO Pattie Mallette zabrinuta je jer više ne može kontrolirati sina. Plače kad iz novina sazna za njegove ispade
Vidi originalni članak

On više nije moja beba i moram se s time pomiriti, kaže Pattie Mallette (37).

Majka Justina Biebera (19) u intervjuu za Access Hollywood Live rekla je da ima sve manju ulogu u sinovu životu. Kanađanka, koja je sama odgojila pop pjevača, požalila se kako joj se sin više ne povjerava i ima sve više problema zbog lošeg društva.

Pattie je, dodaje, bila izvan sebe kad je čula da je njezin Justin pljunuo susjeda koji ga je zamolio da sporije vozi susjedstvom i pazi na djecu koja se često igraju kraj kolnika.

- Ne mogu utjecati na njegovo ponašanje. Molim se za njega i nadam da će ipak nešto naučiti iz pogrešaka - kaže Bieberova mama. Problematičnog sina nedavno je zvala da se vrati u rodni Ontario i odmori se od svega. Justin je odbio jer mu je draže tulumariti, piti i pušiti marihuanu. 

Idi na 24sata

Komentari 86

  • PikaPikaču 31.03.2013.

    Nije istina,Pattie voli Justin više od ičega,to nikad nebi rekla -.-

  • zippysnake 31.03.2013.

    ni mi ga zal kaj bu krepal od droge....

  • ŠimoŽgela 30.03.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare