To je to što me zanima!

Bijes na dvoru: Harry, pa ne može to tako, odrekni se titule!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Princ Harry i Meghan Markle ponovno izazivaju šokove na kraljevskom dvoru, a stručnjaci kažu kako bi se trebali odreći titula ako se toliko protive kraljevskoj obitelji kao instituciji
Vidi originalni članak

Ranije ovaj tjedan princ Harry (36) gostovao je u podcastu 'Armchair Expert', koji vodi glumac Dax Shepard (46). U intervjuu je ispričao nepoznate detalje veze s Meghan Markle (39), ali je i komentirao da se godinama osjećao kao da se ne uklapa u kraljevsku obitelj. Kritizirao je i odgojne metode svojeg oca princa Charlesa (72), a implicitno i kraljice Elizabethe II. i pokojnog princa Philipa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sada su se oglasili zaposlenici palače i eksperti za kraljevsku obitelj, koji tvrde da je intervju izazvao šok i zbunjenost. Tu je i osjećaj ponovne izdaje, jer je Harry ponovno napao obitelj i ustanovu koja ona predstavlja.

- Vojvoda je sada uložio mnogo vremena napadajući kraljevsku obitelj, za koju tvrdi da ga je jako povrijedila. Isto tako, ponovno naglašava da se ne razlikuje od drugih - rekao je jedan zaposlenik.

Mnogi su također šokirani ovim intervjuom jer je prošlo tek nekoliko tjedana od sprovoda princa Philipa, pa su svi veoma emocionalni.

- Ako se ne slažeš s kraljevskom obitelji u tolikoj mjeri, trebao bi se odreći titule - zaključio je izvor.

Kako žive u Americi i ne obnašaju kraljevske dužnosti, nema razloga da se predstavljaju kao vojvotkinja i vojvoda od Sussexa, nego jednostavno kao Meghan i Harry.

Članovi kraljevske obitelji sami nisu komentirali novi istup kraljičinog odbjeglog unuka, niti postoje javno poznati planovi da se njemu i ženi oduzmu titule. Neki pak smatraju da se par sam neće odreći titula, nego da će to morati napraviti kraljica Elizabeta II.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • nap 16.05.2021.

    taj brak s megan nece dugo stalno svade

  • stremiti 16.05.2021.

    Šta je ovom čovjeku. O kakvim patnjama priča neradnik rođen sa zlatnom žlicom u ustima, a sada ne zna ništa drugo nego prodavati tračeve o svojoj obitelji da plati nezasitnu ženu. Razmišlja li on što radi svojoj djeci kada za 20 30 godina im netko ovo gurne pod nos.

  • mimi mala 16.05.2021.

    A deckic bi malo " piskio malo kakio"

Komentiraj...
Vidi sve komentare