To je to što me zanima!

Bila je voditeljica i skidala se, a sada o njoj piše ugledni časopis

Forbes je Giannu opisao kao uspješnu poduzetnicu s dugogodišnjim iskustvom, nepopustljivim entuzijazmom i pozitivnošću
Vidi originalni članak

Bivša voditeljica Gianna Apostolski (43) nekada je vodila kultne Gole vijesti u sklopu emisije Red Carpeta, a danas vodi agenciju za iznajmljivanje luksuznih vila, jahti i VIP usluga. Napravila je veliki 'skok' u karijeri. Postala je poduzetnica, a o njezinom očito uspješnom poslovanju raspisao se i ugledni časopis Forbes.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 Forbes je Giannu uvrstio na popis vodećih ženskih poduzetnica čiji rad treba zapamtiti, a ona se time naravno i pohvalila. 

- Hvala - napisala je Apostolski uz snimku zaslona članka.

Ugledni časopis opisao je Giannu kao uspješnu poduzetnicu s dugogodišnjim iskustvom, nepopustljivim entuzijazmom i pozitivnošću.

Podsjetimo, u 'Golim vijestima' Red Carpeta publiku je 'uveseljavala' do 2009., a onda se odlučila posvetiti novoj karijeri.

GAZIO PO HRANI NA ZABAVI Apostolski oplela po Gibonniju: Svi biste vi trebali biti primjer, a ponašate se kao najveća stoka

- Istina je, odlazim. Nije posrijedi nikakva svađa. Riječ je o drugim projektima o kojima još ne mogu mnogo otkrivati. Jedan od razloga je i glazbena karijera na kojoj intenzivno radim. Album će uskoro biti gotov. Ne smijem ništa više govoriti do sljedećeg tjedna - ispričala je Gianna tada.

Kasnije je sudjelovala u realityju 'Farma', a s bivšim stanarom Big Brother kuće, Nikolom Nasteskim Lesterom snimila je pjesmu 'Tableta'.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 10.06.2022.

    Sve preko pipic.......eeee

  • sn3x 10.06.2022.

    Kad sve to vidin dođe mi da se gol seinen i da mozda dospijen na forbes

  • tajnamoja 10.06.2022.

    Iznajmljuje jahte na svoje ime, a "poduzetnik" koji stoji iza svega je tko?

Komentiraj...
Vidi sve komentare