To je to što me zanima!

'Bila sam histerična kada sam čula muški glas svoje kćeri'

'NIKADA VIŠE NEĆU ČUTI TAJ GLAS' Cher se teško naviknula na novu boju glasa svoje kćeri Chastity nakon što je promijenila spol i postala muškarac Chaz Bono
Vidi originalni članak

Pjevačica Cher (65) nekada je imala kćerku Chastity Bono. No, prije tri godine Chastitiy je odlučila promijeniti spol i postala muškarac Chaz Bono.

- U jednom trenutku morala sam joj se umjesto s 'ona' obraćati s 'on'. Bila sam histerična kada sam čula njezin glas na telefonskoj sekretarici. To je bio njezin stari glas. Nikada ga više neću čuti- rekla je sjetno pjevačica i priznala da joj je na početku bilo teško gledati kćer nakon što je postala muškarac.

Iako joj je teško pala njegova nova boja glasa, pjevačica je otkrila da će Chazu cijeli život biti potpora. Chaz, koji je nedavno objavio knjigu 'Kako sam postao muškarac'  uskoro se planira oženiti za djevojku Jennifer s kojom je šest godina u vezi.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • biberrr 18.09.2011.

    Kakvo čudovište! Monstruozno!

  • totasef 17.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • dobra_ameba 17.09.2011.

    Po Cher se vidi da ima nešto muškarasto u njoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare