To je to što me zanima!

Billie Eilish ima novu frizuru, a promjenom je zbunila fanove

Pjevačica je završila je svoju eru poznate crno-zelene kose i odlučila se za potpunu promjenu: moderni platinasti look sa šiškama. Njezini mlađahni obožavatelji ovome se nisu nadali
Vidi originalni članak

Posljednjih tjedan dana obožavatelji Billie Eilish (19) na TikTok-u dijele teorije zavjere da je pjevačica kosu obojila u novu boju, a da je njezina crno-zelena kosa na Grammyjima proteklog vikenda zapravo bila perika.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I čini se da su bili u pravu u vezi s ovom glasinom, jer danas je Billie na Instagramu pokazala svoju novu, drastično drugačiju boju kose.

KOSA ZA SVAKI DAN Vizualno sužavaju lice: 10 super frizura s razdjeljkom na sredini

Opraštajući se od svojih poznatih neonsko-zelenih korijena s crnim krajevima, Eilish je pokazala svoju novu svijetlo platinastu kosu. Čak je i njezina frizura dobila malo osvježenje zahvaljujući čupavim šiškama i valovitim slojevima.

VELIKO PRIZNANJE Beyonce, West i Eilish dobili su Grammyja: 'Sve su to zaslužili'

Eilish do sada nije bilo strano eksperimentirati s bojom i izbjeljivačima.Tako je pjevačica, poznata po hitovima kao što su 'Bad guy' i 'When the party's over', do sad promijenila čak 8 različitih boja: boja lavande, srebrna, svijetloplava, plava, crna, tirkizna, smeđa i crna sa zelenim korijenom. Ali ovo bojanje označava potpuno novo doba ljepote - i dobro joj stoji. Osvježavanje u boji moglo bi biti radi snimanja novog videozapisa ili projekta jer je također podijelila videozapis s kosom sa neke vrste seta, prenosi Vogue.

Fanovi su oduševljeni, a poznate ličnosti odmah su komentirale njenu objavu obasipajući Billie komplimentima. Među njima je i James Charles, makeup artist i influencer, koji komentira: 'Toliko si prekrasna da je to nerealno!'

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Jozefina788 17.04.2021.

    Mala je bonbon, koje cice ima, sam se oblaci nakaradno, nju da dotjerst kak spada bila bi top, nije plasticna, prirodna lepota bre, a prirodni zena danas je 5 posto

  • Ξfelix culpaΞ 21.03.2021.

    Dok prodje pubertet sabrat ce se

  • 18.03.2021.

    Nit približno prekrasna a da ne kažem da je daleko od nerealno prekrasnog. Ovo je tipično tinejdžersko buntovništvo koje završi užasom. treba još puno odrasti da počne izgledati kao žensko, ako to uopće želi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare