To je to što me zanima!

Biograf Meghan Markle doživio moždani udar: 'Jako je loše'

Krenuo je s govorom i odjednom počeo gubiti koncentraciju. Zaboravio je o čemu priča te se počeo znojiti i ljuljati. Nakon toga je odveden u bolnicu, rekao je Mortonov prijatelj
Vidi originalni članak

Andrew Morton (65), biograf buduće princeze Meghan Markle (36) prebačen je u bolnicu nakon što je doživio moždani udar na pozornici u Londonu. 

- Trenutno prolazi kroz nekakve testove. Jako je loše, doista nemamo detaljnijih informacija - rekao je njegov prijatelj za britanski tabloid The Sun. 

Dodao je kako je Morton krenuo s govorom i odjednom počeo gubiti koncentraciju.

- Nije znao što točno priča te se počeo znojiti i ljuljati. Nakon toga je odveden u bolnicu - ispričao je njegov prijatelj.

VIDI OVO: Rita Ora otkrila da je biseksualka

SVJESNA U ŠTO SE UPUŠTA Biograf Meghan Markle: Ona će drastično promijeniti monarhiju

Neautorizirana biografija 'Meghan: A Hollywood Princess' o bivšoj glumici Meghan Markle (36) izašla je prošli mjesec, a večeras je u Waterstones King's Roadu trebao održati govor o knjizi. Knjižara je na svojoj društvenoj mreži objavila ispriku svima koji su kupili karte za ovaj događaj. 

- Zbog nepredviđenog događaja prisiljeni smo odgoditi okupljanje. Nažalost, nemamo druge opcije. Svi koju su kupili karte dobit će povrat novca. Nadamo se da ćete prihvatiti naše najiskrenije isprike - objavili su na Twitteru. 

Morton je opsežno istraživao za svoju knjigu o Meghan i tvrdi kako će par, čije je vjenčanje 19. svibnja u dvorcu Windsor, biti mnogo aktivniji nego od prijašnjih parova u kraljevskoj obitelji. Predviđa da će princ William, koji će naslijediti krunu od oca Charlesa, i njegova supruga Kate biti domaće lice monarhije, a Harry i Mehgan ono vanjsko, naročito na području organizacije Commonwealth.

HOLLYWOODSKA PRINCEZA Nova ‘princeza srca’ Meghan ima potpuno drukčiji pedigre

Idi na 24sata

Komentari 1

  • LittleItaly 15.05.2018.

    Mozda ga je i ubilo....,,!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare