To je to što me zanima!

Bivša cura Pamelinog novog supruga: 'Ona je razaračica domova. Dan i ja imamo djecu'

Dan je počeo raditi za Pamelu na jesen 2019. i tada ju je, govori Carey, ismijavao zbog lude osobnosti i zahtjeva. No sve se promijenilo u ožujku prošle godine kada je Dan počeo sve više vremena provoditi s Pamelom
Vidi originalni članak

Glumica Pamela Anderson (53) krajem prošle godine udala se za svog tjelohranitelja Dana Hayhursta. Dan je prije nje ljubio Carey (42), koja nema riječi hvale za njegovu novu ljubav. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Carey je Pamelu nazvala 'razaračicom domova', piše Mirror. Tvrdi kako joj je Pamela preotela dečka, s kojim je živjela pet godina i ima dvoje djece. 

- Ovo nije ljubavna priča nastala u karanteni, to je sve fasada. Tužno je što ovo ljudi slave i bodre, kada je sve počelo obmanom, poricanjem i životnim porazima za sve uključene ljude - rekla je Carey. 

Carey ističe kako su ona i Dan sve radili zajedno. Išli su na obiteljske odmore te skupa radili na mnogim projektima. Dan je počeo raditi za Pamelu na jesen 2019. i tada ju je, govori Carey, ismijavao zbog lude osobnosti i zahtjeva. No sve se promijenilo u ožujku prošle godine kada je Dan počeo sve više vremena provoditi s Pamelom.

U TAJNOSTI Pamela Anderson se udala po šesti put: Zavela tjelohranitelja

- Ostajao je kod nje u kući i nije dolazio doma. Ja sam se brinula za djecu. U početku je sve negirao, ali kada sam se suočila s njim i pitala ga spava li s Pamelom, rekao mi je da jedino što može reći je da je prešao granicu - ispričala je Carey. Dan je zatim uzeo slobodnog vremena da razmisli o životu, ali je to rezultiralo useljenjem s Pamelom u srpnju. 

Pamela se za Badnjak udala za Dana na tajnoj, privatnoj ceremoniji. To joj je šesti brak i peti suprug. Za strane medije rekla je da se nalazi u rukama čovjeka koji je voli. Vjenčanje je bilo tradicionalno, a Pamela je imala vintage vjenčanicu s dugim velom. Nosila je buket ružičastog cvijeća. Ranije je rekla kako je Dana upoznala početkom prošle godine, za što Carey kaže da nije istina.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Danijel-a.ha 30.01.2021.

    Ajde ko bi odbio Pam? Ima koju godinicu ali jos je dobra ko dobar dan

  • nap 29.01.2021.

    neće ona biti puno ubraku

Komentiraj...
Vidi sve komentare