Obavijesti

Show

Komentari 2

Bivša cura Pamelinog novog supruga: 'Ona je razaračica domova. Dan i ja imamo djecu'

Bivša cura Pamelinog novog supruga: 'Ona je razaračica domova. Dan i ja imamo djecu'
10

Dan je počeo raditi za Pamelu na jesen 2019. i tada ju je, govori Carey, ismijavao zbog lude osobnosti i zahtjeva. No sve se promijenilo u ožujku prošle godine kada je Dan počeo sve više vremena provoditi s Pamelom

VIDEO

Glumica Pamela Anderson (53) krajem prošle godine udala se za svog tjelohranitelja Dana Hayhursta. Dan je prije nje ljubio Carey (42), koja nema riječi hvale za njegovu novu ljubav. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Pamela Anderson 01:15

Carey je Pamelu nazvala 'razaračicom domova', piše Mirror. Tvrdi kako joj je Pamela preotela dečka, s kojim je živjela pet godina i ima dvoje djece. 

- Ovo nije ljubavna priča nastala u karanteni, to je sve fasada. Tužno je što ovo ljudi slave i bodre, kada je sve počelo obmanom, poricanjem i životnim porazima za sve uključene ljude - rekla je Carey. 

The Fashion Awards 2017 - London

Carey ističe kako su ona i Dan sve radili zajedno. Išli su na obiteljske odmore te skupa radili na mnogim projektima. Dan je počeo raditi za Pamelu na jesen 2019. i tada ju je, govori Carey, ismijavao zbog lude osobnosti i zahtjeva. No sve se promijenilo u ožujku prošle godine kada je Dan počeo sve više vremena provoditi s Pamelom.

Pamela Anderson se udala po šesti put: Zavela tjelohranitelja
Pamela Anderson se udala po šesti put: Zavela tjelohranitelja

- Ostajao je kod nje u kući i nije dolazio doma. Ja sam se brinula za djecu. U početku je sve negirao, ali kada sam se suočila s njim i pitala ga spava li s Pamelom, rekao mi je da jedino što može reći je da je prešao granicu - ispričala je Carey. Dan je zatim uzeo slobodnog vremena da razmisli o životu, ali je to rezultiralo useljenjem s Pamelom u srpnju. 

72nd Cannes Film Festival 2019, AmfAR Gala 2019

Pamela se za Badnjak udala za Dana na tajnoj, privatnoj ceremoniji. To joj je šesti brak i peti suprug. Za strane medije rekla je da se nalazi u rukama čovjeka koji je voli. Vjenčanje je bilo tradicionalno, a Pamela je imala vintage vjenčanicu s dugim velom. Nosila je buket ružičastog cvijeća. Ranije je rekla kako je Dana upoznala početkom prošle godine, za što Carey kaže da nije istina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin