To je to što me zanima!

Bivša DiCaprijeva cura uselila se u novi stan nakon prekida...

Morrone, u dekoltiranoj bijelom majici bez rukava i trapericama, izgledala je potišteno dok su joj prijatelji pomagali na dan useljenja
Vidi originalni članak

Bivša djevojka Leonarda DiCaprija (47), manekenka Camila Morrone (25), uselila se u novi stan nakon prekida s glumcem. Paparazzi su je uhvatili u Malibuu dok je s prijateljima iznosila stvari iz automobila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Morrone, u dekoltiranoj bijelom majici bez rukava i trapericama, izgledala je potišteno dok su joj prijatelji pomagali na dan useljenja.

Prijatelji su joj spremno unosili namještaj u stan.

Iznosili su iz automobila različite predmete te vreće.

Dok je Camilla vjerojatno pakirala svoje stvari za useljenje, njezin bivši zabavljao se u noćnom klubu sa svojim starim prijateljima. Strani mediji navode kako izlazi svaku noć otkako je prekinuo s manekenkom. 

FAMOZNO PRAVILO DiCaprijev prijatelj otkrio zašto glumac ne izlazi sa starijima od 25: 'Žene se žele skrasiti, on ne'

Leonardo i Camilla bili su zajedno četiri godine. Još uvijek se ne zna razlog prekida, ali zna se da je veza završila samo dva mjeseca nakon što je ona napunila 25. Tek su nedavno prekinuli, a DiCaprio je već 'uhvaćen' s novom djevojkom, Ukrajinkom Marijom Beregovom (22).

Djevojka, očekivano, ima manje od 25 godina, a bila je udana za Ahmeda Masouda Abdelhafida (30). Inače, unuka ministra unutarnjih poslova i lojalnog sluge Moamera Gadafija. Odrasla je u Švicarskoj gdje je pohađala privatni internat, a trenutačno živi u Londonu gdje studira kako bi mogla preuzeti obiteljsku farmaceutsku tvrtku.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ATuring 03.09.2022.

    Preko puta?

  • 03.09.2022.

    Bila mu je mila..

  • cro321 03.09.2022.

    mogla je meni doć

Komentiraj...
Vidi sve komentare