To je to što me zanima!

Harryjeva bivša: Chelsy Davy zamišljeno gledala u mladence

Chelsy je kći bogatog zemljoposjednika odrasla u  južnom dijelu Afričkog kontinenta, Zimbabve. S princom je bila u vezi od 2004. do 2011. godine. Njihov odnos bio je turbulentan....
Vidi originalni članak

Na kraljevskom vjenčanju u Windsoru pojavila se i bivša djevojka princa Harryja (33),  Chelsy Davy (32). Na događaj  je došla odjevena u tamno plavoj haljini modne kuće 'Alaia'. Društvo joj je pravila Cressida Bonas, bivša djevojka Harryja s kojom je prekinuo prije četiri godine. 

Inače, Chelsy je kći bogatog zemljoposjednika odrasla u  južnom dijelu Afričkog kontinenta, Zimbabve. S princom je bila u vezi od 2004. do 2011. godine. Njihov odnos bio je turbulentan, često su prekidali i svađali se zbog novinara. Nakon sedam godina Chelsy je ostavila Harryja jer nije mogla izdržati pritisak medija. No, sudeći po fotografijama izgleda da joj nije bilo svejedno na vjenčanju. Kamere su nekoliko puta 'uhvatile' njezin zamišljeni pogled i tužni izraz lica. 

 

- Bilo je ludo, zastrašujuće i neugodno. Bilo mi je jako teško i nisam se mogla s time suočiti - rekla je Chelsy prošle godine za magazin The Times. 

Bivši par se godinama na javnim događajima pojavljivao zajedno, a nakon što ju je upoznao s bakom, kraljicom Elizabetom II 'šuškalo' se da će se vjenčati. Ona i Harry upoznali su se prije gotovo 14 godina u Africi, a nakon prekida ostali su u prijateljskim odnosima. 

Idi na 24sata

Komentari 81

  • plik 21.05.2018.

    ajde, ajde.. ima i za nju vremena.. hint: Camila ! :))

  • 20.05.2018.

    možda je mislila možda sam mogla i ja bit danas princeza

  • Liliana_1 20.05.2018.

    Šta je uopće došla na svadbu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare