To je to što me zanima!

Bivša došla D. Popoviću na koncert po alimentaciju...

Danijel Popović se neugodno iznenadio ugledavši bivšu suprugu Sandu u Saloonu. Kaže kako ju je mogao izbaciti iz kluba, ali nije zbog Dominika
Vidi originalni članak

Sanda je upala na moje radno mjesto. Vrištala je okolo i očito došla raditi scene. Još je povela jadno dijete u diskoteku, kazao je Danijel Popović (54). U četvrtak je pjevao u Saloonu. Bivša supruga Sandra (35) poslala mu je SMS kako je pred vratima kluba. S njom je bio i njihov sin Dominik (11). Danijel joj je rekao da nema potrebe da dolazi.
- Mogao sam je izbaciti van iz Saloona, ali zbog Dominika nisam. Došla me uznemiravati - kazao je Popović. Sandra je okupljenim novinarima kazala da je došla po dio novca od alimentacije koju joj Danijel ne plaća.
- To su njezine fore. Ne dopušta mi ni da budem nasamo s Dominikom, uvijek želi biti pokraj nas. A malom to ide na živce - ljutito je rekao Danijel te dodao kako plaća alimentaciju i da za sve ima potvrde. Pjevač hita “Julie” u Sloveniji živi s petom ženom, novinarkom Sašom Horvat. Kaže da stalno odlazi u Zagreb kako bi bio s troje djece, Sebastijanom, Izabelom i Dominikom.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • tina1501 18.10.2009.

    ma ajde nije ni ona morala banuti na njegov koncert da mu uzme novce i još ,malog vodilaa kao taoca jadno da djete mora trpiti zbog takvih roditelja,mogla je čekati kraj koncerta kad bude nasamo s njime ili sl,ali ovako sramotiti djete,fuj za jednu ženu i majku...jadan mali

  • plavuša13 17.10.2009.

    A to da dijete nije trebalo vuć tamo potpuno se slažem!

  • Lara55 17.10.2009.

    tužno mi je djeca ni kriva ni dužna rođenjem bivaju osuđena da ih \"odgajaju\" 2 moralne horizontale...

Komentiraj...
Vidi sve komentare