To je to što me zanima!

Bivša Grubnićeva mentorica se vraća u 'Ples sa zvijezdama': 'Ljubav prema plesu je ostala...'

Ela Vuković, a sada udana Romanova otkrila je kako se vraća u show 'Ples sa zvijezdama', a prisjetila se i svog mentoriranja modnom stilistu Marku Grubniću kada su se natjecali 2019.
Vidi originalni članak

Ela Romanova vraća se u show 'Ples sa zvijezdama' u kojem je posljednji put nastupala 2019. godine kada je plesala s Markom Grubnićem (41).

DVA PUTA BIO U FINALU Marko Mrkić ponovno će biti mentor u 'Plesu sa zvijezdama': Ove sezone mi je cilj pobijediti

Tijekom svoje natjecateljske karijere ostvarila je odlične rezultate, među kojima se ističu dva naslova prvaka Hrvatske u kombinaciji deset plesova, tri naslova prvaka u standardnim plesovima i dva naslova viceprvaka u latinsko-američkim plesovima. 

- Mogu reći da mi se od zadnjeg sudjelovanja u životu dogodilo stvarno puno lijepih velikih promjena. U međuvremenu sam diplomirala, udala se pa i promijenila prezime, dobila dijete, preselila se i nakon puno godina počela voziti auto. Koliko god to zvuči otrcano, ljubav prema plesu ipak je ostala ista i upravo ona me tjera ponovno u show, iako sam na neki način još uvijek u onom malom balončiću bebine prve godine života - ispričala je za Dnevnik.hr.

U showu je mentorica bila modnom sitlistu Marku Grubniću i doplesala s njim do polufinalne emisije prije četiri godine. Otkrila je i po čemu najviše pamti njihovu suradnju i jesu li još uvijek u kontaktu.

'PLES SA ZVIJEZDAMA' Mario Ožbolt opet će zaplesati, a u prošloj sezoni nije 'kliknuo' s Albinom: 'Nije bilo kemije...'
- Suradnju s Markom pamtit ću po tome što smo svojim plesom prvo iznenadili sami sebe, a zatim i gledatelje i iako smo krenuli bez ikakvih očekivanja, došli smo jako daleko u showu. Marko je jako nadaren i prirodan plesač i bilo mi je zadovoljstvo plesati s njim, ali nismo ostali u kontaktu - otkrila je za Dnevnik.hr.

Poručila je i kako se veseli povratku na plesni podij.

- To je za mene mjesto gdje se uspijevam isključiti, ne razmišljati o ničemu, riješiti se stresa i briga i jednostavno uživati u trenutku - zaključila je Ela.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare