To je to što me zanima!

Bivša manekenka Šalinović: 'To što sam proživjela pripremilo me na novu ulogu cool mame'

Znate, nikad nisam mislila da će mi život ići ovako kako ide... Nikad nisam mislila da ću živjeti gdje živim sada... Ali, sigurno mi je drago da je tako bilo i da tako dalje ide, napisala je
Vidi originalni članak

Bivša manekenka Kristina Šalinović (31) i zaručnik Enrico Miglioratijem ranije ove godine objavili su da čekaju prvo dijete. Kristina je sada pokazala svoj trudnički trbuščić i kako provodi ove vruće dane.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na fotografiji koju je objavila pozira pored jezera Orta u Italiji, za koje kaže da glumi njeno more ovog ljeta.

- Znate, nikad nisam mislila da će mi život ići ovako kako ide... Nikad nisam mislila da ću živjeti gdje živim sada... Ali, sigurno mi je drago da je tako bilo i da tako dalje ide i ne bih to promijenila ni za što na svijetu - napisala je buduća majka.

PAŽNJU PRIVUKAO PRSTEN Zaručila se Kristina Šalinović: 'Još uvijek ne mogu vjerovati'

- Mislim, nemojte me krivo shvatiti. Definitivno bih promijenila puno sr*nja koja su mi se dogodila (ili koja sam napravila) tijekom života, ali sve to me oblikovalo u osobu koja sam danas. Bila je to jedna skupa (u svakom smislu riječi) životna škola, ali me ojačala i pripremila me za novu životnu ulogu: cool mamu! - nastavila je Kristina.

Bivša manekenka nedavno je otvoreno ispričala da je morala proći kroz godine terapija kako bi mogla zatrudnjeti, a sada uživa u svakom trenutku trudnoće.

- Bila sam zbunjena tinejdžerka, nezgrapna mlada odrasla osoba, konobarica, frizerka, manekenka, vlasnica, vrijedna radnica, izgubljena odrasla osoba, pedagog... Ali vrijeme je sve malo ponovno promijeniti! Zašto imati uvijek isti život, kad možete imati kaos? - završila je svoju objavu.

Kako ne bi sve bilo tako ozbiljno, podijelila je i manje "glamuroznu" fotografiju iz trudnoće i opisala da mora 'nunati' dijete 'da se prestane tuć s organima'.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • medeki 28.06.2021.

    Cool mama, jel se tu radi o nekim mjerama, snagama???? Znam da spada u skupinu bivših ružnjikavih modela, ono kad je moda postala ružna, trebali su pronaći i takve manekenke. I uvjerit naivne kako je to sve lijepo i cool!

  • Demetra 27.06.2021.

    Čuj, ova još njije ni rodila, al nek je ona sebe proglasila cool mamom! 🤦‍♀️

  • 27.06.2021.

    Joj imam dojam da ćemo i o tebi sve znati kao i o Maji, a još nisi ni rodila 😄😄

Komentiraj...
Vidi sve komentare