To je to što me zanima!

Bivša misica ispričala o životu s endometriozom: Moj trbuh ponekad izgleda zastrašujuće...

Ivana je svoju dijagnozu otkrila početkom ove godine, a sada je progovorila o tome kako živi i kako se bori s njom
Vidi originalni članak

Bivša Miss Universe Ivana Delač (43) početkom godine je otkrila kako boluje od endometrioze, a sada je za Gloriju ispričala kako živi sa svojom dijagnozom i simptomima.

DRUGA ŠANSA Bivša misica Ivana pričala o bolesti i otkrila da opet ljubi: 'Zaljubljena sam mjesecima!'

1. ožujka je proglašen Danom podizanja svijesti o endometriozi u Hrvatskoj, sve uz pomoć Udruge žena oboljelih od endometrioze 'Ja sam 1 od 10'. Ožujak je i svjetski mjesec osvješćivanja o endometriozi.

- Prihvatila sam i zavoljela svoje tijelo koje se mijenja kad su simptomi najizraženiji. 'Endo belly', odnosno napuhan trbuh ponekad izgleda zastrašujuće kao da ste progutali loptu, a tu su i oštro probadanje, pritisak i snažni grčevi. Imala sam tu sreću da mi je endometrioza dijagnosticirana prije deset mjeseci u mojoj zreloj dobi - otkrila je Ivana.

Prisjetimo se, Ivana je u siječnju ove godine za IN Magazin otkrila kako ponovo ljubi, a u isto je vrijeme otkrila i dijagnozu.

ARIJANA JE MISS UNIVERSE Ivana Delač nam otkriva što u Americi očekuje našu misicu: 'Haljinom promovira Zagorje'

-  Dijagnosticirana mi je endometrioza s kojom se, eto bori sve više žena i to ne smije biti tabu tema zato što je to jako bolno i zato što se može dijagnosticirati i zato što se može sanirati. Bila sam u Bjelovaru kod doktorice Jug na magnetskoj rezonanciji, čekam rezultate, a onda ću vjerojatno u Petrovu bolnicu u razgovor s ginekolozima i kirurzima što dalje s tim - ispričala je tada Delač.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Cirenac 02.03.2023.

    Još je dobra.

  • Imperatrice 02.03.2023.

    Izrazito nepristupačna, neljubazna, arogantna osoba, jedna od fizički najmanje atraktivnih misica ikad u Hrvatskoj. Tužno je vidjeti način privlačenja pozornosti, ima ljudi koji bolest ne doživljavaju kao marketinšku aktivnost, već ozbiljan životni problem. Bolje da privuče pozornost svojom poslovnim uspjehom nego dijagnozama.

  • APjeGovno 02.03.2023.

    Drago mi je da je našla novu ljubav i da je do kože ogulila onog kriminalca Đolu

Komentiraj...
Vidi sve komentare