To je to što me zanima!

Bivša misica snimila kampanju i podsjetila na slavne dane

Uz poslovno carstvo u Italiji je izgradila i ljubavnu sreću. Sa suprugom Raffaeleom Franciosom u braku je od 2012., a zajedno imaju sina Giovannija
Vidi originalni članak

Vanja Rupena (41) već godinama živi i radi u Italiji, gdje posjeduje modnu agenciju VR Models Management, koja pronalazi nova lica. S druge strane, bivša Miss Hrvatske dobro je poznato lice, a novom modnom kampanjom koju je snimila podsjetila je na svoje stare dane. 

Rupena je tako nasmijana i s minimalno šminke pozirala fotografu za zimsku kolekciju talijanskog brenda, a fotografije koje su objavljene na službenom Instagram profilu pokazatelj su zašto je Vanja već 25 godina traženo lice u industriji. 

- Osim potrebnih manekenskih kriterija kod budućih manekenki i manekena najvažnije je poznavanje engleskog jezika. Korektnost, skromnost, ustrajnost - otkrila nam je Rupena u nedavnom intervjuu, a Vanja savjete rado dijeli s mladima koji u svijet snimanja i modnih pisti tek ulaze.

VANJA RUPENA 'Sa sinom vrijeme provodim u prirodi i nogometnom igralištu'

Uz poslovno carstvo u Italiji je izgradila i ljubavnu sreću. Sa suprugom Raffaeleom Franciosom u braku je od 2012., a zajedno imaju sina Giovannija. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Judita👥 24.11.2019.

    Ma joj pa što reći na to?pa nije baš nešto

  • nori 🖖 24.11.2019.

    Posjeti okulistu 🤓

  • škver 24.11.2019.

    Simpatična da, ali ljepotica nikada nije bila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare