To je to što me zanima!

Bivša Miss Universe Hrvatske rodila je djevojčicu i dala joj jedno vrlo nesvakidašnje ime

Mia je sa pratiteljima podijelila fotografije kćerkica, a opisu je napisala 'kako te volimo'. Osim toga, otkrila je kako joj je dala neobično ime
Vidi originalni članak

Bivša Miss Universe Hrvatske Mia Pojatina Žaja (27) rodila je djevojčicu, a fotografijom malene pohvalila se na društvenim mrežama. Kćerkici je dala nesvakidašnje neobično ime - Elina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kako te volimo - napisala je Mia uz fotografiju malene djevojčice otkrivši pratiteljima i njeno ime.

Mia je trudnoću otkrila u lipnju kada se pojavila na jednom eventu i pokazala poveći trudnički trbuh. Misica i njen suprug Filip vjenčali su se u rujnu prošle godine, nakon tri godine veze.

Svadba se održala na zagrebačkim golf terenima, a mlada je zasjala u vjenčanici od 15 tisuća kuna. 

RENATA LOVRIČEVIĆ BULJAN Bivša misica privlači poglede 22 godine nakon što je okrunjena: Izgleda jednako dobro kao i tad

- Kad sam je obukla prvi put, zaljubila sam se i to je bilo to. Počela sam plakati, naježila sam se - rekla je Mia svojedobno kojoj je gost iznenađenja bila violončelistica Ana Rucner s dečkom Markom Duvnjakom koji ju je pratio na bubnjevima. Party od 250 uzvanika je na otvorenom trajao dva sata, prije nego su se mladenci i uzvanici preselili u salu.

Na njezinoj svadbi bila je i bivša missica i pjevačica Kristina Bralo sa tadašnjim zaručnikom, bivšim misterom turizma Matejem Cvitanovićem. Mia je titulu Miss Universe Hrvatske nosila 2018. godine.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mudro_slovo 06.09.2022.

    Nije uopće neobično ime. Sliči imenima Elena i Alina. Nešto kao Ela, samo malo duže, Elina.

  • BabaYaga 05.09.2022.

    Sorry, Cvjetko i dalje vodi 😁

  • japanokinezjapano 05.09.2022.

    Meni ime uopće nije čudno, meni je čudno to objavljivanje. Još malo pa će objaviti da je sa Filipom ostala u dobrim odnosima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare