To je to što me zanima!

Nastasja se rasplakala jer nije mogla rasjeći komad svinjetine

IZBACILI JE Nastasja Fišter nije znala 'rastrančirati' veliki komad svinjskog mesa pa ju je žiri zbog toga prozvao Jackom Trbosjekom. U startu je bila uvjerena u poraz
Vidi originalni članak

Znam da neću uspjeti. Ovo je preteško za mene, radije bih kuhala, rekla je Nastasja Fišter (22) kad je ispred sebe vidjela veliki svinjski but koji je morala rasjeći na pet dijelova. 

Morala je to bolje učiniti od Ane i Ljube koji su s njom sudjelovali u Stres testu jer je njihova ekipa lošije spremila kobasice, hamburgere i odreske.

- Izgubila si za jedan jedini komad mesa pa, nažalost, napuštaš show. Na nekim mjestima sjekla si kao Jack Trbosjek - rekao je član žirija Tomislav Gretić bivšoj natjecateljici Miss Universe. 

Ostali članovi rekli su joj da je inače dobra kuharica i podupiru je u želji da upiše studij kulinarstva u SAD-u.

- Potajice sam se nadala da ću biti među prvih deset amatera kuhara. Trebala sam imati više borbenog duha - zaključila je. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • žigolo 21.05.2011.

    a tak je slatka...i tak je teško bilo vidjeti suze u njenim očima...nije to zaslužila...

  • user_91638 21.05.2011.

    šteta da je ispala, predivan osmjeh ima,simpatična, za razliku od ane i srđane, koje mi pokvare tek, zna kuhat,, a i imunitet je ostvarila, i onda ispadne tjedan poslije, nisu baš fer kriteriji za ispadanjež. p.s. komad si :-)

  • JozoGrbavica 21.05.2011.

    jučerašnje ispadanje stavljam na dušu žiriju koji "ponovo" pristaju na izbacivanje osobe koja nije u klanovima (sjetite se Ivanka), a Nastasijino napredovanje je očigledno, šikaniraju je jer joj daju poslove koje nitko neće i odradi ih super. Žiri je trebao izbaciti Ana jer kao šefica nije prepoznala dobru kvalitetu svog djelatnika koji je posao odradio bolje od nje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare