To je to što me zanima!

Bivša pop zvijezda iznenadila svojim izgledom na plaži: 'Ja nisam debela, samo natečena'

Kerry je od 2020. zaradila milijune objavljujući provokativne fotografije na stranici za odrasle, a smatra da bi ponovno razmislila o liposukciji ako ne uspije smršaviti prirodnim putem
Vidi originalni članak

Bivša pop zvijezda Kerry Katona (41) namjerava smršaviti nakon što je izjavila da je pretjerala s brzom hranom i kaloričnim koktelima tijekom dvotjednog odmora u Marbelli. Nedavno je viđena na odmoru kako uživa sa zaručnikom Ryanom Mahoneyjem i djecom Heidi i Maxom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bivša pjevačica Atomic Kittena rekla je da jedva čeka da se vrati u teretanu nakon pretjerivanja u hrani tijekom ljetovanja, piše Mirror.

- Izgledam kao natečeni kit na plaži. Kada gledam fotke, osjećam se kao da to nije moje tijelo – osjećam se kao da sam u nečijem tijelu. Znam da ne izgledam najbolje, ali tako je. Ne mislim da sam debela, samo mi je tijelo natečeno, a ne znam zašto - kaže Kerry.

NOVA ROMANSA Gerard Pique navodno je s 12 godina mlađom studenticom koja je zaposlena kod njega

Britanska pjevačica koja je priznala da je u prošlosti imala tretmane estetske kirurgije nije isključila mogućnost ponovnog odlaska pod nož.

Već je više puta operirala grudi i bila na liposukciji u pokušaju da poboljša svoj izgled. A njezina posljednja operacija smanjivanja grudi kako bi prešla s E košarice na C bila je prije samo nekoliko mjeseci.

Kerry je od 2020. zaradila milijune objavljujući provokativne fotografije na stranici za odrasle, a smatra da bi ponovno razmislila o liposukciji ako ne uspije smršaviti prirodnim putem.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • barnaby23 12.08.2022.

    ...a koja masnoća...

  • 12.08.2022.

    Bome utukla je onda solidno kila za samo 2 tjedna. I zar je mogla zaraditi već milijune (čega?) za nepune 2 godine..??

Komentiraj...
Vidi sve komentare