To je to što me zanima!

Bivša prostitutka Zahia sada snima seksi modne editorijale

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zahia Dehar, koja se proslavila nakon što je kao maloljetnica spavala s francuskim nogometašima, snimila je editorijal pod nazivom 'Hollywood' za talijanski Vanity Fair
Vidi originalni članak

Marokanka Zahia Dehar snimila je za talijanski Vanity Fair editorijal pod nazivom 'Hollywood'. Osim Zahire, koja glumi nedostižnu ljepoticu, u njemu se pojavljuje i glumac Eric Roberts te još nekoliko muškaraca koji je zaluđeno slijede. Marokanka je prvi put u središte zanimanja javnosti dospijela nakon što je kao maloljetna prostitutka spavala s francuskim nogometašima Frankom Riberyjem i Karimom Benzemom.

- Ribery mi je prišao u pariškom klubu, rezervirao je sobu u jednom luksuznom hotelu, a nakon seksa me platio. Bila sam mu lijep poklon, zar ne? - kazala je Zahira koja se prostitucijom počela baviti od 16. godine, a za seks s Riberyjem dobila je dvije tisuće eura, odnosno, oko 15 tisuća kuna.

Zbog seksa s tada maloljetnom prostitutkom nogometašima je prijetila kazna do tri godine zatvora. Zahira je tada izjavila da su bili jako pristojni prema njoj, a Ribery je tvrdio da nije znao da je maloljetna.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Faustina009 17.08.2011.

    Žalosno je što ću ovo ovdje napisati - na kraju žena je je jako pametno iskoritila sve takve tipove, kojima su takve žene uzor i još je na kraju postala model. Ona je sebe finacijski osigurala i pametno iskoristila situaciju.

  • yyyuuu 17.08.2011.

    pa ljudi vidite li vi ko nam je na naslovnicama, severina, đana,razvedeni štimac se šepuri sa nekom mlađom djevojkom,tulumi sa zrća ,pa sad i ova k****. a vi su oni mladi i uspješni, primjer našoj djeci u kojem pravcu trbaju ići. neznam kako vama al meni je od ovakvih članaka vec muka. i pitam se svaki dan kuda ide ovaj svjet..........

  • user_84604 17.08.2011.

    ove joj gaće izgledaju ko pelene! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare