To je to što me zanima!

Bivše u protunapadu: 'Johnny Depp ne bi nikad naudio ženi'

SVE JE DEMANTIRAO Glumčeva prva supruga Lori Allison tvrdi da Johnny nikad nije na nju povisio glas, a Vanessa Paradis opisuje ga kao dobricu i muškarca punog ljubavi
Vidi originalni članak

Optužbe na Johnnyjev račun su smiješne. To nema veze s čovjekom s kojim sam dijelila život 14 godina, napisala je u pismu Vanessa Paradis (43).

Francuska pjevačica s Johnnyjem Deppom (52) ima kćer Lily-Rose (17) i sina Jacka (14), a pismom ga brani od optužbi za nasilje. Paradis kaže da glumac nikad nije bio nasilan, a opisuje ga kao osjećajnog muškarca, koji je njoj pružao mnogo ljubavi. U Deppovu obranu stala je i prva supruga, glumica Lori Allison (58).

- Johnny ne bi naudio ni životinji, a kamoli podignuo ruku na bilo koju ženu - rekla je Deppova bivša. Lori se osamdesetih udala za filmsku zvijezdu, a iako su u braku bili samo tri godine, ostali su prijatelji.

- On je prava dobrica, nikad nije povisio glas dok smo se svađali. Ne vjerujem da je udario Amber. Mislim da mu ona samo pokušava nauditi - rekla je Allison. Deppu je sud u Los Angelesu zabranio da se približava supruzi Amber Heard (30) na manje od 100 metara. Glumica je rekla da je Depp agresivan jer neprestano šmrče kokain i pije. Tvrdi i da ju je vukao za kosu i gađao je mobitelom.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Lordeyxaya 31.05.2016.

    Johnny uvijek mozes doc kod mene da te utjesim, sredit cemo ti neki posao u opcini.

  • zuta 30.05.2016.

    najljepsi je .. :-)))

  • DArtagnan 30.05.2016.

    Kako ga je preveslala. Sad će dić lovu i živit s curom napokon. Naivčina. http://www.people.com/article/amber-heard-leaving-legal-meeting........http://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news/amber-heard-pictured-smiling-friends-8069579...........http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3615590/Amber-Heard-married-former-love-Tasya-Van-Ree-changed-name.html

Komentiraj...
Vidi sve komentare