To je to što me zanima!

Bivši Bond rastura i u 60-ima: Brosnan zadivio obožavateljice

Slavni irski glumac sa suprugom Keely uživa na Islandu, a fotografija koju je ona objavila podsjetila je mnoge na mlade dane njihovog najdražeg tajnog agenta
Vidi originalni članak

Pierce Brosnan (66) i njegova supruga Keely Shaye Smith (56) osamnaestu godišnjicu braka slave romantičnim putovanjem na Islandu, a fotografija koju je Keely objavila na društvenim mrežama razveselila je Brosnanove mnogobrojne obožavateljice. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Wow, prava si sretnica s ovakvim suprugom - samo je jedan od mnogobrojnih pomalo ljubomornih komentara njezinih pratitelja. 

S nekoliko fotografija magičnog otoka pohvalio se i Pierce, a irski glumac prije uživanja na Islandu je snimao film s Willom Ferrellom i Rachael McAdams.

Par je zajedno već 25 godina, a njihova je brak smatran jednim od najstabilnijih u Hollywoodu. Glumac je često u intervjuima naglašavao kako je Keely najsnažnija žena koju poznaje te kako ga je zajednička ljubav spasila od niza tragedija koju su ga snašle. 

POVRATAK OTPISANOG Brosnan otjerao sina prije 15 godina, on sad šeta Londonom

Brosnanu je prva supruga Cassandra preminula od raka jajnika, a od iste je teške bolesti 2013. ostao i bez kćeri Charlotte. Prije 15 godina prekinuo je kontakt sa usvojenim sinom Chrisom (46) zbog njegove ovisnosti o drogama, a glumac je sve nevolje prošao uz veliku podršku supruge Keely, s kojom ima sinove Dylana (22) i Parisa (18).

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

SLOMIO SE PRED KAMERAMA: Princ Harry zaplakao zbog Meghan, nije mogao izdržati

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 17.10.2019.

    čovjek je u formi tako treba, to je zdravo

  • Ekaterina_1 17.10.2019.

    Najbolji Bond, James Bond, ikada.

  • 17.10.2019.

    Drži se dobro Pierce za svoje godine 007 😎

Komentiraj...
Vidi sve komentare