Show

Komentari 2

Brosnan otjerao sina prije 15 godina, on sad šeta Londonom

Brosnan otjerao sina prije 15 godina, on sad šeta Londonom

Christopher je sin Pierceove prve supruge, glumice Cassandre Harris i njenog bivšeg supruga Dermota, kojeg od odgojio kao svojeg zajedno sa svojom ostalom djecom. Otjerao je zbog konzumiranja droge

Christopher Brosnan (46), sin irsko-američkog glumca Piercea Brosnana (66), trenutačno je u Londonu, gdje su ga prvi put vidjeli nakon 15 godina nakon što ga je glumac otjerao zbog konzumiranja droge, piše The Sun. Od tada nisu pričali.

POGLEDAJTE VIDEO:

Christopher je razgovarao na telefon i nosio tri para naočala u ruci dok je prelazio cestu u Notting Hillu. Unatoč svim nevoljama, dobio je priliku raditi kao pomoćni režiser na Pierceovim filmovima 'Sutra nikad ne umire', 'Svijet nije dovoljan' i 'Afera Thomasa Crowna'. 

Christopher je sin Pierceove prve supruge, glumice Cassandre Harris i njenog bivšeg supruga Dermota, kojeg od odgojio kao svojeg zajedno sa svojom ostalom djecom: Seanom (33), Dylanom (20) i Parisom (16). Naime, Cassandra je umrla 1991. do raka jajnika kada je imala je 43 godine. U međuvremenu, sreću je našao s novinarskom Keely Shaye Smith (56) s kojom se oženio 2001. godine.

Pixsell

Nakon što se Christopher 'zakačio' za heroin i kokain, život mu je bio izvan kontrole. Također, 1997. su ga osudili na tromjesečnu zatvorsku kaznu zbog vožnje u pijanom stanju.

- Christopher je uvijek vrlo izgubljen. Znam gdje je, ali ima težak život. Vjerujem da će se oporaviti. On zna kako se može izvući, ali ne želi - otkrio je Pierce u intervjuu za Playboy 2003.

Nakon smrti njegove prve supruge, Pierce je postao svjetska glumačka legenda s mnoštvom uloga, uključujući sedmogodišnju ulogu Jamesa Bonda i glavnu ulogu gospođe Doubtfire nasuprot pokojnog Robina Williamsa. Prošle je godine otvoreno progovorio o smrti svoje žene i rekao:

- Ne gledam na šalicu kao napola punu, vjerujte mi.

The Weinstein Company Golden Globes After Party - Los Angeles

Brosnan je uz Christophera posvojio i kćer Charlotte kada im je preminuo njihov biološki otac. Međutim, ona je prije šest godina umrla u svom londonskom domu u dobi od 42 godine, što ga je potreslo.

- Dana 28. lipnja, moja draga kćer Charlotte Emily podlegla je raku jajnika. Borila se uzvišeno, hrabro i ponosno. Naša srce su puna tuge zbog gubitka naše prekrasne, drage djevojke. Molimo se za nju i nadamo se da će se uskoro pojaviti lijek za ovu groznu bolest. Zahvalni smo svima koji su nam izrazili svoju iskrenu sućut - rekao je irski glumac. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci