To je to što me zanima!

Bivši dečko Sofie Vergare ovisnik je o seksu i kokainu?

Nick Loeb i Sofia Vergara upoznali su se 2010. godine. Kako piše National Enquirer, dvije djevojke tvrde da je Nick glumicu varao kroz cijelu njihovu vezu
Vidi originalni članak

Par je prošli mjesec prekinuo vezu jer su se stalno svađali, ali kako piše National Enquirer, razlozi su puno dublji. Bivši dečko Sofie Vergare (39) navodno je ovisnik o seksu koji se redovito pod utjecajem kokaina upušta u orgije. Za National Enquirer progovorile su dvije djevojke koje tvrde da su imale seksualne odnose s Nickom Loebom. Jedna od njih tvrdi kako Sofia nije znala da ju Nick vara. 

- Riskirao je budućnost sa Sofiom samo zato jer je sebičan - rekla je jedna djevojaka koju nazivaju Cindy te dodala kako je s djevojkama volio partijati u luksuznim penthousima. 

- Liker je pio kao vodu - tvrdi druga djevojka, Bianca, a dodaje kako joj se Nick požalio da Sofia u krevetu nije ono što se njemu sviđa. Prema National Enquireru, Nick je volio izlaziti i u striptiz klubove. Tamo bi djevojkama koje bi mu se svidjele platio šest tisuća kuna kako bi bile s njim.

Sofia i Nick posljednji put viđeni su zajedno prošli petak. Upoznali su se 2010. godine na zabavi povodom dodjele Zlatnih globusa. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • pingli 14.06.2012.

    i sad ti ideš ovo varati??! normalan sigurno nije!

  • CarIgor 14.06.2012.

    slika govori više od tisuću riječi...prekrasna žena,gotovo savršena

  • like clit lick 14.06.2012.

    Da je meni žena i ja bi je varao,jer koliko je dobra znam da bi i ona mene,s toga,bolje prvi početi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare