To je to što me zanima!

Bivši 'ljudski Ken' ostavio samo 20% želuca nakon operacije: 'Više uopće ne osjećam glad ...'

Transrodna Jessica ne prestaje šokirati konstantnim odlaskom pod nož, a zadnja u nizu operacija nije bila estetska, iako je napravljena iz estetskih razloga
Vidi originalni članak

Jessicu Alves (37) na Instagramu prati 1.2 milijuna ljudi, a najpoznatija je po svojim plastičnim operacijama. Nekada je bila muškarac po imenu Rodrigo, a najpoznatija je po tome što su ju nazivali 'ljudski Ken', jer je željela izgledati kao lutka. Ime je promijenila prošle godine, pa se sada zove Jessica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Alves se operirala u Turskoj, a sad joj je ostalo samo 20% obujma želuca, pa ne osjeća glad više. Operacija se izvodi izrezivanjem većeg dijela želuca pri čemu mu je kapacitet drastično smanjen. 

Dugo se borila s viškom kilograma za koje smatra da je prouzročila hormonska terapija. 

- Hormoni koje uzimam zbog tranzicije zadržavaju puno tekućine u tijelu, pa samo zbog toga stalno gladna - objasnila je za Mail online.

NE DA SE PONIZITI Kirurg bivšem Ljudskom Kenu rekao da je čudovište: 'Trebalo bi se više znati o transrodnosti'

Kako kaže, sad samo konzumira detox napitke, a za budućnost planira još jednu operaciju nosa i operaciju feminizacije glasa. 

Potrošila je više od 650.000 dolara na plastične operacije, a svojedobno je priznala kako joj je žao što ranije nije krenula s transformacijom u ženu.

Dok je još bila muškarac, imala je ugrađene umjetne pločice u trbuh i operirano lice. Sada je nadogradila svoj izgled operacijom grudi i bokova, a izvadila je i neka od rebara.

Influencerica je često na meti kritičara zbog količine plastičnih operacija koje joj potencijalno ugrožavaju život. Iako je u jednom trenutku obećala da će pretati, ipak je nastavila s operacijama. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • sexy_trubadur 17.06.2021.

    sa cigijem bi bila savrseni par ,samo da se upoznaju

  • crna žena 16.06.2021.

    Majko mila, što je ovo?

  • Cirenac 16.06.2021.

    Bože svega mi daj,a pameti mi najviše daj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare