To je to što me zanima!

Bivši model Lauren Hutton sa 78 godina u toplesu je pozirala za naslovnicu poznatog časopisa

Kada sam nedavno ponovno uskočila u ulogu modela, rekla sam im da se ne želim pretvarati mlađe nego što jesam. Bili su oduševljeni i rekli mi da su me zato i angažirali, izjavila je Lauren u nedavnom intervjuu
Vidi originalni članak

Glumica i model Lauren Hutton (78) skinula se u toples te takva spremno pozirala za naslovnicu Harper's Bazaara. I na pragu 80-ih osvaja svojom bezvremenskom ljepotom i blistavim osmijehom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na naslovnici magazina pozirala je u kariranim hlačama visokog struka te Guccijevom bež sakou. Uvila je kosu te ukrasila je zlatnim nakitom, a grudi je samo prekrila rukama.

Inače, Lauren je pred kamerama već šest desetljeća, a isto toliko bavi se i modelingom. U nedavnom intervjuu prisjetila se svojih početaka i dolaska u New York gdje je potpisala prvi ugovor.

- U to vrijeme radila sam za Cristiana Diora za 50 dolara tjedno, ali ono što me iznenadilo je kratki vijek karijere modela. Tada sam imala 30. i znala sam da će uskoro doći mlađe koje bi me mogle zamijeniti. Zato sam se željela zaštititi ugovorom koji bi mi osigurao malo dulji staž u ovom poslu - izjavila je te nadodala kako je potpisala ugovor s tada najvećom industrijom modelinga, Revlonom.

Dotaknula se i estetskih zahvata protiv kojih, kaže, nema ništa.

- Kada sam nedavno ponovno uskočila u ulogu modela, rekla sam im da se ne želim pretvarati mlađe nego što jesam. Bili su oduševljeni i rekli mi da su me zato i angažirali - izjavila je Hutton.

S NASLOVNICE Lice za kojim su svi poludjeli: Uvijek lijepa Lauren Hutton

Današnje vrijeme, kaže, postalo je jako teško za neke generacije. 

- Znam neke ljude koji su se uništili operacijama, njihovo lice jednostavno više ne poznajem. Nisu isti - zaključila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Model Spotter (@themodelspotter)

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Selo_malo 27.04.2023.

    Bar je prirodna

  • 06.07.2022.

    kad starci prolupaju i to je to

  • MarjanaKrstavac 26.04.2022.

    Zena ima 78 god i po komentarima se mnogi zgražaju ,pa mislim sto vi mislite biti vječno mladi 🧐zena sa svojih 78 izgleda milju bolje od većine današnjih i kako će te iste izgledati mislim što reći kad danas s 20-25 već se plastificiraju mislim sto reći ,ova tema lijepo stari i zasuta izgleda top  sto vjerujem da ni ja neću ni približno biti ovako .

Komentiraj...
Vidi sve komentare