To je to što me zanima!

Bivši muž predao Zorku novom dečku i zavrtio janje na veselici

Vidio sam je na televiziji. Odmah mi se dopala i htio sam pokazati da muškarci znaju poštivati žene maksimalno. Nazvao sam je i dogovorio sastanak, priča Zorkin zaručnik Damir
Vidi originalni članak

Zorka Čirjak (59) iz showa 'Ljubav je na selu' zadovoljna je sudjelovanjem u emisiji jer joj se poslije showa javila gomila muškaraca koji su se željeli oženiti njome. Jedan od njih je i njen sadašnji partner Damir.

- Vidio sam je na televiziji. Odmah mi se dopala i htio sam pokazati da muškarci znaju poštivati žene maksimalno. I uspio sam u toj nakani. Nazvao sam je i dogovorio sastanak - priča Damir.

- Bio je bas džentleman, bio je pristojan. Rekao mi je da me gledao i da je poželio imati takvu ženu pored sebe. I želja mu se ostvarila, kao i moja meni - kaže Zorka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Svi koji su me gledali kažu da je pogriješio gospodin koji me nije izabrao. Za dobrim konjem se prašina diže, a ja mislim da će se za mnom još dugo vremena dizati - priča Zorka koja je nakon showa pronašla muškarca svog života.

Zorka i Damir su se i zaručili, a zaruke su proslavili u Benkovcima. Zaljubljeni par je pozvao društvo na zabavu. Bivši Zorkin suprug s kojim je bila u braku četiri godine je 'okrenuo janje'. Našalili su se kako ju je on predao novom zaručniku. Bivši suprug je paru zaželio svu sreću.

- Prijatelji su presretni što sam se zaručila - ispričala je Zorka i zaključila da za nju život tek sada počinje.

LJUBAV JE NA SELU Alojz bi pao u nesvijest pa nije bio na porodu, želimo još djece

- Bez RTL-a bila bih sama, a sada mogu pričati o nama - zaključila je Čirjak u pjesmi koju je pročitala na proslavi svojih zaruka.

'IMAŠ PREDOBRO TIJELO': Mlada pjevačica se skinula i objavila golu sliku, ne srami se

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 21.03.2019.

    ja i moja znatiželja.... koji me qurac tjerao da otvorim ovaj članak. kakva sam ja budala

  • mihic82 21.03.2019.

    Rtl vas zaglu.... svaku večer od 20.05 koje emisije i sprdnja sa mozgom, sad ce neki reci ja to gledam da se sprdam ali gledanost je proporcionalna sa postotkom glasova hdz-a

  • sake333 21.03.2019.

    Dobro se sjetio promijeniti čarape sve te godine

Komentiraj...
Vidi sve komentare