Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
15 komentara

Bivši muž predao Zorku novom dečku i zavrtio janje na veselici

Vidio sam je na televiziji. Odmah mi se dopala i htio sam pokazati da muškarci znaju poštivati žene maksimalno. Nazvao sam je i dogovorio sastanak, priča Zorkin zaručnik Damir

Foto: rtl
15 komentara

Zorka Čirjak (59) iz showa 'Ljubav je na selu' zadovoljna je sudjelovanjem u emisiji jer joj se poslije showa javila gomila muškaraca koji su se željeli oženiti njome. Jedan od njih je i njen sadašnji partner Damir.

- Vidio sam je na televiziji. Odmah mi se dopala i htio sam pokazati da muškarci znaju poštivati žene maksimalno. I uspio sam u toj nakani. Nazvao sam je i dogovorio sastanak - priča Damir.

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

- Bio je bas džentleman, bio je pristojan. Rekao mi je da me gledao i da je poželio imati takvu ženu pored sebe. I želja mu se ostvarila, kao i moja meni - kaže Zorka.

- Svi koji su me gledali kažu da je pogriješio gospodin koji me nije izabrao. Za dobrim konjem se prašina diže, a ja mislim da će se za mnom još dugo vremena dizati - priča Zorka koja je nakon showa pronašla muškarca svog života.

Foto: rtl

Zorka i Damir su se i zaručili, a zaruke su proslavili u Benkovcima. Zaljubljeni par je pozvao društvo na zabavu. Bivši Zorkin suprug s kojim je bila u braku četiri godine je 'okrenuo janje'. Našalili su se kako ju je on predao novom zaručniku. Bivši suprug je paru zaželio svu sreću.

Foto: rtl

- Prijatelji su presretni što sam se zaručila - ispričala je Zorka i zaključila da za nju život tek sada počinje.

LJUBAV JE NA SELU Alojz bi pao u nesvijest pa nije bio na porodu, želimo još djece

- Bez RTL-a bila bih sama, a sada mogu pričati o nama - zaključila je Čirjak u pjesmi koju je pročitala na proslavi svojih zaruka.

Foto: rtl

'IMAŠ PREDOBRO TIJELO': Mlada pjevačica se skinula i objavila golu sliku, ne srami se

Naši partneri pišu
Message