To je to što me zanima!

Bivši partneri pozirali su skupa: Iva i Luka sad su dobri prijatelji

Šulentić i Nižetić sreli su se i prošle godine u Opatiji na Dori, kada je Luka pjevao, a Iva vodila program. Kad su prije devet godina prekinuli, složili su se da će ostati u dobrim odnosima
Vidi originalni članak

Voditeljica Iva Šulentić (37) i pjevač Luka Nižetić (37) bili su zajedno od 2007. do 2011. godine. Svega nekoliko mjeseci nakon što su proslavili četvrtku godinu veze, odlučili su se razići, ali su ostali u dobrim odnosima.

POGLEDAJTE VIDEO: Trenuci koji su obilježili Doru 2019. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U subotu je bila dodjela nagrada Elle Style, a dvojac se našao na istom eventu. Nisu se izbjegavali kao što to možda neki drugi bivši partneri rade već su skupa pozirali, a fotografiju je Luka objavio na svom Instagram profilu.

Par se upoznao 2007. godine na Dori, izboru hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije, kada je Nižetić nastupao s pjesmom 'Pusti me u san', a Šulentić je vodila cijeli program.

Vezu su krili, za nju je znala samo nekolicina prijatelja. Voljeli su putovati i provoditi vrijeme zajedno, a kad su prekinuli su istaknuli: 

-Mladi smo, veza je bila prekrasna i trajala je četiri godine, ali došla je svom prirodnom kraju. Ostajemo prijatelji i podrška jedno drugome - pojasnili su. 

Iva i Luka sreli su se i prošle godine na 'mjestu zločina', na Dori, kada je Luka izvodio pjesmu 'Brutalero', s kojom je bio u samom vrhu natjecanja. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S LUKOM NIŽETIĆEM:

Idi na 24sata

Komentari 30

  • talman 12.10.2020.

    Bili su i prije prijatelji, ne znam tko puši ove namještaljke

  • margolino 12.10.2020.

    Tip MI djeluje kao neko ko naginje svom spolu..jelte..da ne uvrijedim onu LGBT zajednicu..no ne znam kog djavla on glumi sa tim tetovažama..nekakvog opasnog tipa ili kaj već...danas svaka faca ode na 1-2 mjeseca u neki borilački klub i odma misli da je Bruce Lee..

  • Rusulica 12.10.2020.

    Ona mi je iritantna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare