To je to što me zanima!

Bivši se sprdao s bivšim pa urlao od smijeha: 'Alex misli da ga J. Lo želi? Zaboravila ga je!'

Jenniferin bivši suprug ismijao je Rodriguezovu pomisao da će Lopez patiti za onim što su oni imali u vezi jer smatra da je Alex za nju čista prošlost
Vidi originalni članak

Marc Anthony (53) i Jennifer Lopez (52) bili su u braku 10 godina, a prije toga šest mjeseci u vezi. O njihovoj se ljubavi pisalo i pričalo, a nakon njihovog razvoda počela su nagađanja kako Marc i dalje voli svoju bivšu, no ne zadugo. Oboje su promijenili partnere. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lopez se počela viđati s plesačem Casperom Smartom, a nekoliko godina kasnije i s legendom bejzbola, Alexom Rodriguezom (46), dok se Anthony uglavnom nalazio s manekenkama. 

OVAKVU JE JOŠ NISMO VIDJELI J.Lo pokazala novu frizuru i otkrila duboki dekolte do pupka

Anthony je sada na svom Instagramu ismijao je izvješće OK magazina o Rodriguezovoj žudnji prema Lopez. Spomenuti medij prenio je kako Alex misli da bi mu se Jennifer mogla vratiti te da zasigurno pati zbog onog što su imali. 

- Alex to stvarno misli? Čovječe, pa on je za Jennifer davna i zaboravljena prošlost - napisao je Anthony i popratio to sa salvom emoticona koji umiru od smijeha. 

Podsjetimo, Jennifer i Alex prošlog su proljeća prekinuli svoju petogodišnju vezu. Tom prilikom su u zajedničkom priopćenju izjavili da se najbolje slažu kao prijatelji. Kasnije je glumica ponovno završila s bivšom ljubavi Benom Affleckom (49), a Alexa je otpratila s Instagrama.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nap 15.02.2022.

    Njoj veze kratko traju

  • sljastrava 15.02.2022.

    I šta sad?

  • Rafo 15.02.2022.

    Nije bivši sprdao bivšeg, nego se bivši sprdao s bivšim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare