Show

Komentari 16

Četiri mjeseca nakon prekida Alex i dalje hvali Jennifer Lopez, a ona ga obrisala s Instagrama

Četiri mjeseca nakon prekida Alex i dalje hvali Jennifer Lopez, a ona ga obrisala s Instagrama

Pjevačica je ponovno u vezi s bivšom ljubavi Benom Affleckom, a Alexa je nedavno otpratila s Instagrama. Međutim, bivši igrač bejzbola u intervjuu za Entertainment Tonight je prokomentirao njihovu vezu, te je opisao kao 'nevjerojatnu'

Jennifer Lopez (52) i Alex Rodriguez (46) okončali su svoju petogodišnju vezu u travnju ove godine. Tom prilikom su u zajedničkom priopćenju izjavili da se bolje slažu kao prijatelji.

POGLEDAJTE VIDEO:


Jennifer je ponovno u vezi s bivšom ljubavi Benom Affleckom (49), a Alexa je nedavno otpratila s Instagrama. Međutim, bivši igrač bejzbola i dalje za nju ima samo riječi hvale.

Naime, u intervjuu za Entertainment Tonight Rodriguez je prokomentirao njihovu vezu, te je opisao kao 'nevjerojatnu'.

- Za mene je to bilo pet godina nevjerojatnog života i partnerstva te smo zajedno s mojim kćerima mnogo naučili - rekao je bivši sportaš, te dodao kako će njegove kćeri Natasha (18) i Ella (12) krenuti dalje sa svojim životima.

91st Academy Awards – Vanity Fair – Beverly Hills

-  Iskoristit ćemo ovu priliku i reći: 'Tako smo zahvalni za zadnjih pet godina, kako možemo učiniti sljedećih pet godina boljim zbog naučenih lekcija?' - izjavio je te se zahvalio Bogu na svojoj životnoj situaciji.

- Tako sam zahvalan na mjestima gdje su me Bog i svjetlo stavili, i zaista se veselim. Uglavnom da vidim kako će se moje kćeri razvijati - zaključio je Rodriguez.

MTV Video Music Awards, Jennifer Lopez afterparty, New York, USA - 20 Aug 2018

POGLEDAJTE I NOVU EPIZODU ZVIJEZDE VRIŠTE: