To je to što me zanima!

Bivši stanari tulumare kao da su osvojili novčanu nagradu...

DVA DANA PRIJE FINALA Bivši kandidati ‘Big Brothera’ grlili su se i ljubili u zagrebačkom noćnom klubu. Ana-Marija se 'zalijepila' za Bojana
Vidi originalni članak

Marin Novaković (23), Bojan Mrđenović (35) i Tomislav Roso (23) nenadano su ispali iz Big Brother kuće iako su bili finalisti ovogodišnje sezone showa.Međutim, to što neće sudjelovati u finalu i biti u mogućnosti osvojiti nagradu od 338.000 kuna nije ih omelo da se zabave u zagrebačkom noćnom klubu.

Dok su se Ana Marković (27), Alena Nezirević Anezi (31), Lucija Stojak (23), Antonio Benčak (21) i Antonio Orač Orky (28) zabavljali na tulumu koji je Big Brother stanarima priredio kako bi proslavili dolazak do finala, Marin, Bojan i Tomislav tulumarili su s bivšim sustanarima.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Cijela ekipa ovogodišnjeg showa do ranojutarnjih sati uživala je grleći se i ljubeći s bivšim reality kolegama. Bojanov izlazak iz Kuće jedva je dočekala bivša stanarka Ana-Marija Brdek (30), koja se veći dio noći nije odvajala od njega.

KOJI JE NAJŠOKANTNIJI? Najveći skandali u BB kući: Od skrivanja optužnice do 'šuge'

Nakon sto dana showa, večeras završava ovogodišnja sezona 'Big Brothera'. Zbog nepoštivanja pravila showa, početni iznos nagrade od pola milijuna kuna značajno su smanjili, a dodatnih 35.000 kuna uzela je  Lidija Marić (46), poznata i kao Ribica, kad se odrekla statusa finalista. Od pet kandidata samo jedan može uzeti ostatak nagrade. 

BIG BROTHER Prije finala iz kuće su 'izletjeli' stanari Tomislav, Marin i Bojan

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Big_Daddy 👊😎 07.05.2018.

    Glavno da sam ja dobio žuti karton od vrhuške zbog mog komentara, a na kraju sam rekao onako kako je samo očito nekoga boli istina i makar sada OPET dobio žuti al sam svoje rekao i tako i je. Bojan ne da je ne ferma nego se i smije svemu tome kako skaće oko njega.

  • panika135 06.05.2018.

    brat brat veliki brat nekome zlato drugima mlat ahahahaha hoooooooooooj pobjedit će najgora faca to je takav spoooooj

  • Adrian1 06.05.2018.

    Dečki su najviše ljubili Marina. Baš neobično za ovu državu gdje je prošao referendum o braku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare