To je to što me zanima!

Bivši suprug koštao ju karijere: Zlostavljao me i psihički slomio

Mandy Moore nakon deset godina vratila se na glazbenu scenu, a sinoć je blistala na dodjeli nagrada Emmy. Otkrila je kako se na scenu vratila hrabrija nego ikad nakon što je je, kaže, dečko kontrolirao i zlostavljao
Vidi originalni članak

Američka pjevačica i glumica Mandy Moore (35) svoj posljednji singl 'I Could Break Your Heart Any Day of the Week' objavila je prije deset godina, a sada se ponovno odlučila vratiti na glazbenu scenu.

Sinoć se pojavila pred kolegama i zablistala u haljini u kombinaciji ružičaste i crvene boje na 71. Emmyju, najvažnijoj nagradi kada je u pitanju televizijski sadržaj. No u gotovo identičnoj haljini pojavila se i glumica Susan Kelechi Watson (37). 

Moore je na crvenom tepihu pozirala u haljini Brandona Maxwella, a Susan u Badgley Mischka haljini. Obje kreacije imaju otvorena ramena i naglašeni rukavi ružičaste boje, a djevojke su bez problema uz smijeh i zajedno pozirale na crvenom tepihu. Moore je sad objasnila zašto se nakon toliko godina ipak odlučila na povratak na scenu. 

- Ideja vraćanja glazbi nakon toliko dugo vremena i osobna promjena neko su me vrijeme plašile, no tada sam shvatila da sam ja jedina osoba koja može poduzeti taj korak. Sve je moralo ponovno krenuti od mene same - izjavila je pjevačica koja je na ideju povratka glazbi došla nakon što ju bivši suprug Ryan Adams (44) psihički slomio.

- Bila je to nezdrava dinamika. Živjela sam za njega i nisam se osjećala svojom. Često mi se činilo kao da se utapam u tom odnosu koji je bio neodrživ. Bila sam usamljena i tužna - izjavila je intervjuu za The Rolling Stones početkom ove godine. Pritom je otkrila kako se cijelo vrijeme osjećala da se utapa te je bila izrazito usamljena i tužna.

Za Times je priznala kako ju je Ryan psihički zlostavljao te manipulirao njezinom karijerom i spoticao u suradnji s drugim glazbenicima.

- Njegovo kontrolirajuće ponašanje sprječavalo me da ostvarim neke kontakte u glazbenoj industriji - izjavila je. Mandy i Ryan bili su u braku sedam godina, od 2009. do 2016. godine, a ona je danas u sretnom braku s pjevačem Taylorom Goldsmithom (34), u kojem je pronašla veliku utjehu.

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

Idi na 24sata

Komentari 6

  • kormilar 25.09.2019.

    Kako to da se niti jedan muškarac nije požalio na psihičko i verbalno zlostavljenje žene, posebno svoje?

  • 24.09.2019.

    Čovječe ostarila i ona, sjećam je se s kraja 90-ih s pjesmom Candy, a mislim da je i glumila u nekom srcedrapajućem filmu gdje na kraju umire od bolesti.

  • Rosenrot 24.09.2019.

    Evo još jedna... Jel ima ijedna da nije zlostavljana danas?

Komentiraj...
Vidi sve komentare